deur kloppers in Tavira in Portugal

deur kloppers in Tavira in Portugal van laura van klooster

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

deur kloppers in Tavira in Portugal van laura van klooster

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 450819
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
85 gratis verzending!

Omschrijving

In Portugal in de stad tavira vind je prachtige deuren. Een leuk detail in de straatjes zijn de deurkloppers.Deurkloppers zijn er in soorten en maten. Van de bekende leeuwenkop met een ring door de bek of een simpele ring tot allerlei creatieve bedenksels van de smid die ze maakt of van de eigenaar van de voordeur. In Tavira echter, is bijna elke deurklopper een vrouwenhand.

Over laura van klooster

laura van klooster profielfotoWij zijn Amy en Laura twee professionele fotografen. Samen vormen wij een perfect duo die elkaar goed aanvullen. Wij werken al meer dan 15 jaar samen.
Wij houden van het fotograferen van emotie bij mensen. Wij maken dan ook op een ongedwongen en spontane manier foto's van de emoties, liefde en alle dingen van het leven Bij ons kunt u terecht voor bruidsfotografie , familie fotografie, zwangerschapsfotografie en portret fotografie. Wij hebben geen studio maar fotograferen altijd op locatie. Hierdoor ben je meer op je gemak en creëren we een natuurlijke omgeving. Dit zie je terug in de foto?s die wij maken.

Alle werken