droomwereld onder een koepel met vissen en vogels

droomwereld onder een koepel met vissen en vogels van Anouschka Hendriks

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Werkcode: 91137

droomwereld onder een koepel met vissen en vogels van Anouschka Hendriks

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Andere wensen?
gratis verzending!

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze iPhone, iPod en iPad app.

Download de Werk aan de Muur App

Omschrijving

Dit werk is opgebouwd uit heel veel verschillende, allemaal door mijzelf gemaakte foto's. Deze foto's zijn met behulp van fotoshop verwerkt tot één geheel. Het werk beeldt een fantasiewereld uit met een glazen koepel die onder water staat en waar diverse dieren in en rondom zwemmen of lopen. Te zien zijn onder andere: een rog, vissen, een reiger, een spin, een koolmeesje, een libel en een kikker. De rog en de vissen zijn gefotografeerd in Hotel Atlantis op de Palm Jumeirah in Dubai waarin zich een groot aquarium bevindt. Ook een gedeelte van de achtergrond is daar gefotografeerd. De foto van de glazen koepel is gemaakt in de Dubai Mall.

Over Anouschka Hendriks

Even voorstellen.....Ik ben Anouschka Hendriks, woon in Uden (NL) en ben sinds medio 2013 zelfstandig fotograaf. Na een universitaire studie Bedrijfseconomie en Accountancy ben ik 20 jaar werkzaam geweest als (register)accountant. Een paar jaar nadat ik mama was geworden van drie geweldige kinderen ben ik gestopt met werken. Nu mijn kinderen (bijna) volledig op eigen benen kunnen staan ben ik een geheel andere richting ingeslagen. Ik maak graag iets en word heel blij van creatief bezig zijn en met mensen omgaan. In september 2010 ben ik daarom begonnen met de opleiding Fotografie aan de School voor Fotografie in Breda en eind 2011 heb ik deze opleiding met goed gevolg afgerond. Ik heb nog geen seconde spijt gehad van deze stap! Ik ben altijd bezig met beelden, ik droom er soms zelfs 's-nachts van.... Ik hoop dat mijn werken in de smaak vallen en er over een aantal jaren diverse werken overal en nergens bij mensen of bedrijven aan een muur hangen.....Anouschka Hendriks

Alle werken