een ei balanceert op 6 vorken van ChrisWillemsen

Werkcode: 193 191 Kopieer de werkcode

ChrisWillemsen profielfoto een ei balanceert op 6 vorken

Dit werk wordt aangeboden door ChrisWillemsen

Tegenwoordig fotografeer met een fullframe Nikon D850, reizen, productfotografie,podiumfotografie en andere kanten zoals macro. Ook heb ik een serie foto's opgezet met miniatuurtjes, genaamd little world.
Ook deze foto's zijn hier te vinden.
Ik ben met mijn fotosite volgen op instagram. Zie je een foto die je graag op werkaandemuur ziet,laat het dan even weten.

Meer weten over ChrisWillemsen?

Dit werk heeft nog geen beoordelingen.
3.696 klanten geven ons een 4,7 / 5

Björn en Bart
Nederland
5 / 5

Voldoet volledig aan onze hoge verwachtingen
Het gekozen werk en de afwerking zijn prachtig. De levering gebeurde met veel zorg. Een aanrader. Onze verhuis is binnenkort en dan krijgt het werk een plaats aan de muur. Iets om naar uit te kijken.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in augustus 2022
Agaath
Nederland
5 / 5

Veel keus en veel mogelijkheden. Deskundig advies en prima service. Wij zijn erg tevreden

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in december 2017
Michel
Nederland
5 / 5

Goede website met ongelooflijk veel afbeeldingen. Goede ondersteuning, ook via de mail met een concrete vraag. Duidelijke instructies en tips bij het kiezen van een maat.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in maart 2018
Jose Tijssens
Nederland
5 / 5

We hebben 2 hele mooie canvas schilderijen gekocht en ze zijn prachtig. Hadden ons wel in 1 schilderij vergist qua grootte maar konden hem gelukkig op een andere plek hangen. Maar ze zijn heel erg mooi en goed afgeleverd.

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in oktober 2023
Henor
Nederland
5 / 5

Geweldig!
Een grote canvas foto besteld. Van 8n het begin duidelijke communicatie via mail en je wordt goed op de hoogte gehouden. De pribt zelf via koerier ontvangen. Geweldig verpakt en daarmee geen beschadigingen. De print zelf ziet er geweldig uit. Wat een topkwaliteit. Dit is echt zijn geld waard. Er zit zelfs een echtheidscertificaat bij van de drukker. Topzaak dit!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in oktober 2020
Anthony Clifford
Nederland
5 / 5

Werk aan de muur heeft boven verwachting een prachtig werk geleverd. Goede en vriendelijke service, uitstekende kwaliteit en een levering waar ik heel blij mee was. Een echte aanrader!

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in november 2017
erik verlent
Nederland
5 / 5

super en knap systeem makkelijk voor iedereen te monteren ,resultaat is verbluffend ,je kan als je doek niet meer mooi vind gewoon een ander idee aanbrengen !

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in mei 2023
Arjan
Nederland
5 / 5

Ruime keuze en goede kwaliteit!
Voor een schilderij in het trappenhuis hebben we bij Werkaandemuur.nl een keuze gemaakt uit een zeer ruim aanbod. Prettige website, goede kwaliteit en de levering is goed verlopen. het schilderij hangt schitterend!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in augustus 2019
Jurgen
Nederland
4 / 5

Schilderijen
Mooie schilderijen goede kwaliteit goede service

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in mei 2021
wim Wijburg
Nederland
5 / 5

(Translated by Google) Ordering through the website was easy. The delivery time was in accordance with the message on the website. Very satisfied with my order. What could be better is the communication about the shipment. There wasn't. As a result, I was not home when it was delivered. Delivered to a neighbor, but that was not indicated. That could be better. (Original) Via website bestellen ging makkelijk. De levertijd was conform de melding op de website. Zeer tevreden over mijn bestelling. Wat beter kan is de communicatie over de verzending. Die was er niet. Daardoor was ik niet thuis toen het gebracht werd. Bij buurman bezorgd, maar dat werd niet aangegeven. Dat kan beter.

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in juli 2023
Hans
Nederland
4.5 / 5

Zeer mooie kwaliteit
Werk aan de muur doet wat ze beloven. Echt mooie afdrukkwaliteit en ook degelijk uitgevoerd met perfect ophangsysteem. In ons geval een aluminium uitvoering.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in januari 2022
U. Holwerda
Nederland
4.5 / 5

Mooie website, enorme keus, duidelijke uitleg over het afdrukken van een foto op verschillend materiaal. We hebben in eerste instantie een verkeerde foto op staal ontvangen maar dit is snel en correct opgelost, communicatie met Werk aan de Muur als zeer prettig ervaren en binnen een paar dagen mochten we het juiste kunstwerk ontvangen. We zijn heel erg blij met de keuze die we hebben gemaakt, is precies zoals we in gedachten hadden. Wat ons betreft is Werk aan de Muur een aanrader!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in oktober 2017

Plus- en minpunten

  • Eenvoudig te plakken
  • Haarscherpe afdrukken
  • Geen behangtafel nodig
  • Precisie en voorbereiding is belangrijk

De mooiste werken, groots aan je muur

Het vliesbehang is 120 grams en sterk, scheurvast én krimpvrij. Omdat we printen op sterk vliesbehang, is plakken een makkie.

Je smeert de muur in met lijm en plakt daar het behang, baan voor baan, tegenaan. Je hebt dus geen behangtafel nodig. Vliesbehang scheurt en krimpt niet. Hierdoor schuif je gemakkelijk de banen op de juiste plek tegen elkaar aan.

Meer weten?

Meer over Behang (in banen) en de andere materialen vind je op:

Koop dit stilleven een ei balanceert op 6 vorken van ChrisWillemsen op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en ArtFrame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Shop nu met 10% korting
Nog 3 dagen en 19 uur geldig!

Materiaal
Wat is dit?
Opties
Vul jouw maten in en kies de uitsnede.
cm
cm
We printen het behang op stroken van 47,5 cm breed. Bij de gekozen maat tellen we 10 cm op zodat je marge hebt. Meer uitleg over de marges.
682,-613,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden
10% korting verrekend!