een mistige ochtend langs de rivier

van Gerard Wielenga

- Werkcode: 355 410

Gerard Wielenga over een mistige ochtend langs de rivier

Een boom in de ondergelopen uiterwaarden van de rivier de Lek op een mistige winter ochtend. Mist, water, oever, boom, lucht, eenden, stilte, verstild, dromerig
een mistige ochtend langs de rivier vind je in de categorieën Bomen, Digitale Kunst, Eenden, Fotografie, Geel, Landschappen, Lichtval, Mist, Natuur en Weer, Nederland, Rivier, Utrecht en Water.
Gerard Wielenga profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Gerard Wielenga

Ik ben begonnen met fotograferen toen het nog een ambacht was waar je bruine vingers van kreeg alsof je een kettingroker was en dat roken deed ik ook. Inmiddels rook ik niet meer en ook van je toetsenbord krijg je geen bruine vingers meer, maar fotograferen doe ik nog steeds met veel plezier. En als iemand anders plezier kan beleven aan mijn werk dan is dat natuurlijk helemaal mooi.

Alle werken van Gerard Wielenga


Meer weten over Gerard Wielenga?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor een mistige ochtend langs de rivier als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

een mistige ochtend langs de rivier van Gerard Wielenga

Koop dit digital art werk een mistige ochtend langs de rivier van Gerard Wielenga als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 355 410
Kies het materiaal Meer informatie
Art Frame
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
149,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden