eenzaamheid

eenzaamheid van Rudy Umans

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

eenzaamheid van Rudy Umans

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 440365
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
140 gratis verzending!

Omschrijving

een eenzaam iemand starend over de oceaan in diepe gedacten. Het origineel is op film and scanned met een hoge resolutie professionele scanner

Dit werk wordt aangeboden door Rudy Umans

Rudy Umans profielfotoKUNSTENAARVERKLARING

Het gaat allemaal om de passie voor de medium fotografie, passie voor het onderwerp en de passie om te delen.

Ik heb niet echt een favoriet onderwerp. Zolang het onderwerp bepaalde emoties opent en ik in staat ben om die emoties te vertalen naar een twee dimensionale afbeelding op een vlak vel papier voor het genot van anderen, zijn we goed.

BIO

Het lijkt wel alsof ik altiid al gefotografeerd hebt en sinds mijn ouders me mijn eerste camera hebben gegeven tijdens een familievakantie ben ik min of meer verslaafd aan fotografie. Ik was 6 of 7 jaar oud en de camera was een plastic Kodak Instamatic. Ik heb het nog steeds.

Ik ben opgegroeid in Haarlem en getrouwd met een meisje van Miami, waar ik in 1989 naartoe verhuisde. In het begin van de jaren negentig was ik een fulltime professionele fotograaf en fotografeerde ik voornamelijk producten voor catalogi voor Deltone-wekkerradio's, Avanti kleine apparaten en verschillende importeurs van luxe parfums en colognes. Helaas, toen orkaan Andrew in 1992 langskwam, vernietigde het bijna alles wat we bezaten en dwong ons om naar Palm Beach te verhuizen, waar ik verschillende banen bij de overheid bekleedde in de assistentie voor kleine bedrijven die aan de overheid wilde leveren. Gedurende deze tijd fotografeerde ik voornamelijk landschappen, met behulp van een grote verstelbare houten camera met een balg en een donkere doek om het matglas te bekijken.

Alle werken