Facebook pixel
endless

endless van Yvonne Blokland

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

  • endless van Yvonne Blokland thumbnail
  • Canvas thumbnail
  • Canvas alternatief thumbnail
  • Canvas alternatief thumbnail
  • Canvas video thumbnail
Werkcode: 103898

endless van Yvonne Blokland

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Maatwerk?
gratis verzending!
endless van Yvonne Blokland

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

Een rietkraag langs het water. De foto is genomen in de Alblasserwaard, een gebied in ZuidHolland. Less is more was mijn gedachte hier en wilde de foto graag omzetten naar zwart/wit. Een beoordeling die ik voor deze foto kreeg luidde als volgt: "Door een klein beetje grijs nog net herkenbaar als rietkraag, maar door het hoge contrast op het randje van abstract. Dat maakt het spannend. Erg fraaie plaat en goed idee om hem zo af te werken!" Ik hoop dat u er ook zo over denkt en dat dit werk een mooi plaatsje krijgt.

Over Yvonne Blokland

Yvonne Blokland profielfoto" It makes me happy to create memories " Leuk dat je deze pagina bezoekt. Onze vakanties brengen we veelal door in Frankrijk: zee, bergen, meren, steden, dorpen allemaal even mooi en fotogeniek. Ik heb geen voorkeur voor een bepaalde stijl. Ik vind alles mooi van macro tot groothoek. Van bloemen tot weidse landschappen. Ik hoop een afwisselende collectie in mijn shop neer te zetten. Ik woon in de Allblasserwaard waar ik vaak rondtoer om de mooie plekjes die dit gebied heeft vast te leggen. Molens, slootjes, koeien, schapen, prachtige vergezichten etc. Vind je het leuk om meer werk van mij te zien? Kijk dan eens op mijn website http://www.photo-yvonne.com/ . Op http://acard4every1.sendasmile.com/ vind je een ruime sortering wenskaarten die uiteraard allemaal door mij zelf ontworpen zijn of gemaakt van één van mijn foto's . Als je altijd op de hoogte wil blijven van nieuw werk, aanbiedingen etc. volg mij dan op facebook !

Alle werken