endless

endless van Yvonne Blokland

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

  • endless van Yvonne Blokland thumbnail
  • Canvas thumbnail
  • Canvas alternatief thumbnail
  • Canvas alternatief thumbnail
  • Canvas video thumbnail
Werkcode: 103898

endless van Yvonne Blokland

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
gratis verzending!
endless van Yvonne Blokland

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

Een rietkraag langs het water. De foto is genomen in de Alblasserwaard, een gebied in ZuidHolland. Less is more was mijn gedachte hier en wilde de foto graag omzetten naar zwart/wit. Een beoordeling die ik voor deze foto kreeg luidde als volgt: "Door een klein beetje grijs nog net herkenbaar als rietkraag, maar door het hoge contrast op het randje van abstract. Dat maakt het spannend. Erg fraaie plaat en goed idee om hem zo af te werken!" Ik hoop dat u er ook zo over denkt en dat dit werk een mooi plaatsje krijgt.

Over Yvonne Blokland

Yvonne Blokland profielfoto" It makes me happy to create memories "
Even voorstellen, ik ben Yvonne en fotografie is mijn passie. Omdat ik na al die jaren fotograferen nog steeds niet kan kiezen wat ik het leukst vind binnen de fotografie heb ik maar besloten dat ik dat ook maar niet meer ga doen. Dat kiezen dan he? Fotograferen wel natuurlijk......... Dus je zult hier zeer uiteenlopend werk vinden. Leuk om meer werk van mij te zien? Kijk dan even op mijn website! (volgen op facebook kan natuurlijk ook) Mocht je iets kopen uit mijn shop : Dank en veel plezier ermee ! (en wat leuk als je even laat zien waar en hoe mijn werk is komen te hangen !!! )
Hartelijke groet !!

Alle werken