faces mixed media streetart

van Dennisart Fotografie

- Werkcode: 675 753

Dennisart Fotografie over faces mixed media streetart

Digitale mixed media popart collage waarbij ik gebruik heb gemaakt van diversen foto's, texturen, patronen en penseelstreken.
faces mixed media streetart vind je in de categorieën Collage, Contemporary, Digital Art, Gemengde techniek, Graffiti, Kate Moss, Kunst, Marilyn Monroe, NDSM-werf, Penélope Cruz en Popart.
Dennisart Fotografie profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Dennisart Fotografie

Dennis Polman is van oorsprong kunstschilder. Zijn schilderwerk is erg sprekend en bevat veel levendige kleuren. De uitgangspunten van zijn werk als kunstschilder  vormen de basis van zijn manier van fotograferen. Met als gevolg originele en inspirerende composities en veel kleurgebruik in zijn foto’s. Dennis is uitgegroeid tot professioneel fotograaf en werkt onder het label Dennisart Fotografie. In 2018 won Dennis een award De Grote Paul 2018

Alle werken van Dennisart Fotografie


Waarom je kiest voor faces mixed media streetart op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

faces mixed media streetart van Dennisart Fotografie

Koop dit digital art werk faces mixed media streetart van Dennisart Fotografie als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 675 753
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
152 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.