foto stilleven - moderne 'hoorn des overvloeds' foto stilleven met schaal vol groente en fruit van Bianca Neeleman

Werkcode: 327 897 Kopieer de werkcode

Bianca Neeleman profielfoto het lijkt een schilderij, maar het is een foto. Kan uw ruimte wel wat sfeer, warmte en thuisgevoel gebruiken? Dan is dit iets voor u.

Van dit werk worden maximaal 50 exemplaren afgedrukt. U heeft dus iets in huis wat u niet snel bij iemand anders aan de muur zult zien hangen.

Dit foto stilleven is een moderne versie van 'de hoorn des overvloeds' die veel is afgebeeld op schilderijen van vroeger. Een groot deel van het fruit en de groente op de foto komt uit de eigen moestuin van de fotograaf, het is met zorg samengesteld zodat de kleuren en vormen mooi met elkaar combineren. De glans die de emaille groente emmer opvangt is ook te zien op de druiven en de tomaat. En voor het speelse / onverwachtse effect zweven er twee aardbeien in de lucht. Je zou ze zo van het doek pakken en opeten!

Dit werk is zeer geschikt voor in de woonkamer, keuken of in een restaurant / lunchroom / tearoom. Het werk heeft een liggend formaat, een soortgelijk werk is ook verkrijgbaar in vierkant formaat. Het werk is eventueel goed te combineren in een 2 luik of 3 luik met een van mijn andere werken. Het werk presenteert zeer goed op canvas doek, of voor een iets modernere uitstraling op dibond.

Dit werk wordt aangeboden door Bianca Neeleman

Het lijkt wel een schilderij... de sfeer van toen, gemaakt met de techniek van nu. Deze foto's lijken net schilderijen en brengen sfeer in elke ruimte.

Ik houd van de lichtval op de schilderijen van vroeger, van Vermeer, Rembrand en nu nog werkende schilder Henk Helmantel . Mijn fotografie is een eerbetoon aan deze meesterschilders en aan de gewone dingen in het leven. Ik speel met het licht, en laat het vallen op mooie oude spulletjes die ik bij bekenden op zolder en op rommelmarktjes vind. En ook mijn in eigen moestuin gekweekte groente speelt vaak een rol in foto's omdat eten zo lekker én mooi is.

Ik maak mijn foto's met heel veel liefde, geduld en plezier, en ik vind het een eer als een van mijn werken bij u aan de muur komt te hangen.

Achtergrond: Ik ben in 2005 afgestudeerd aan de kunstacademie in Rotterdam, en heb sindsdien gewerkt als ontwerper, communicatie adviseur en ontwikkelaar/bedenker van dienstverlening. Foto's maken ben ik altijd blijven doen. Ik maak portretten in opdracht en voor aan de muur... maakt ik foto stillevens.

Een foto kan natuurlijk ontelbare keren worden afgedrukt, maar u bent op deze site terecht gekomen omdat u geen ' 13 in een dozijn foto' wilt maar enige exclusiviteit. Daarom druk ik mijn foto's maximaal 50 keer af. Zo zult u het door u gekozen fotokunstwerk niet zo snel bij iemand anders aan de muur tegenkomen en heeft u echt iets bijzonders.

Meer weten over Bianca Neeleman?

Klantbeoordelingen

Dit werk heeft nog geen beoordelingen.
3.729 klanten geven ons een 4,7 / 5

    Ruud
    Nederland
    5 / 5

    Werkaandemuur, beveel ik een ieder aan!
    Ik heb veel besteld bij internet bedrijven, echter Werkaandemuur slaat alles, als het gaat om Service! Product was niet naar wens, en is kosteloos en snel opgelost! Kreeg binnen een week de goede uitvoering, en deze hangt nu te pronken boven de tafel. Ik beveel dan ook en ieder Werkaandemuur aan, topbedrijf!

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juli 2021
    Peter Smeets
    Nederland
    4.5 / 5

    Leuke print en super snelle levering. TOP!
    Super snelle levering met dank aan jullie klantenservice!

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juni 2021
    Yvonne
    Nederland
    5 / 5

    super service ,en erg meedenkend.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in oktober 2017
    Sonja
    Nederland
    5 / 5

    5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
    Pluspunten

    Snelle service

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in mei 2019
    Fam. Jansen
    Nederland
    4.5 / 5

    Leuk persoonlijk contact als je vragen hebt en je krijgt ook heel snel een reactie. Wij hadden een ‘spoedverzoek’ en dat wat geen enkel punt. Goede service dus! De kwaliteit van het papier is goed en het resultaat in de kamer is een echte metamorfose.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in mei 2017
    Rien
    Nederland
    5 / 5

    Geweldig, top bedrijf!
    Heb onlangs 2 werken besteld, de eerste was tijdens verzending beschadigd, na melding heel snel een nieuw exemplaar ontvangen, top! Hele goede service.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in december 2021
    Eveline
    Nederland
    5 / 5

    Prima verzorgd
    Ik werd steeds op de hoogte gehouden . Leuk ook, de achtergrondinformatie over de maker.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2021
    Jam hair and makeup
    Nederland
    5 / 5

    Contact en servicegericht

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in augustus 2017
    Emiel
    Nederland
    5 / 5

    Fantastisch!
    Een hele mooie scherpe productie. Fantastisch!

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in januari 2020
    Floor Brill-Goedhart
    Nederland
    5 / 5

    Prachtige kunstfoto's op verschillende materialen af te drukken

    Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in maart 2022
    André Bogers
    Nederland
    5 / 5

    Super
    Top kwaliteit een prima print boven verwachting. Maar ook netjes en degelijk ingelijst met ophang systeem. Ben super content zeker een aanrader. Ik heb een bestelling geplaatst bij een concurrent. Kan er niet aan tippen.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in augustus 2021
    Ab en Netty Tiemersma
    Nederland
    5 / 5

    Het uitzoeken en bekijken van alle soorten kunst en versiering is alleen al een feestje. Dan kun je ook nog kiezen uit verschillende stijlen van omlijsting. Als kers op de taart een goede service, mooie producten en heel betaalbaar. We zijn blij en tevreden!

    Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in mei 2023

Plus- en minpunten

  • Eenvoudig wisselbaar: Werk is te vervangen door enkel een los doek te kopen
  • Optionele akoestische functie
  • Modern en betaalbaar alternatief voor canvas
  • Zelfbouw pakket, je zet het zelf eenvoudig in elkaar. Bekijk de montage instructies.

Een modern alternatief voor canvas

Met een moderne en dunne lijst in de kleuren wit, zwart, goud of aluminium hang je een prachtig Werk aan de Muur. En de afmeting is geen beperking. ArtFrame bestel je tot 15 bij 3 meter groot.

Tijd voor iets nieuws in huis? Bestel een los verwisselbaar doek en in een handomdraai verander je van look. Duurzaam én betaalbaar.

Last van galm in huis of kantoor? Kies voor de optionele geluiddempende panelen en pak het akoestiek probleem goed aan.

Koop dit stilleven foto stilleven - moderne 'hoorn des overvloeds' foto stilleven met schaal vol groente en fruit van Bianca Neeleman op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en ArtFrame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Materiaal
Wat is dit?
Opties
Eigen maat…
ArtFrame zet je eenvoudig zelf in elkaar. Bekijk de zelfmontage instructies.
Een wisseldoek span je op in je bestaande ArtFrame.
153,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden