foto van een prive zwembad.

van levaronne lourens

- Werkcode: 405248

levaronne lourens over foto van een prive zwembad.

Time has a way of showing us what really matters
Prive zwembad
verlaten zwembad
urbex fotografie
sauna
foto van een prive zwembad. vind je in de categorieën Fotografie, Industrie, Kastelen, Kunst, Ruïne, Urban / Street en Verlaten plekken.
levaronne lourens profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door levaronne lourens

De stoffigste locaties op aarde zijn de locaties die mij het meest inspireren. Locaties die verlaten, achtergelaten en vaak geïsoleerd zijn. Ieder met hun eigen verhaal, met hun eigen onbewoonde wereld, wachtend om vastgelegd en doorgegeven te worden. Daar reis ik de hele wereld voor over, onder de naam Baksteen.

Mijn eigen naam is Levaronne Lourens, ik ben een fotograaf uit Nederland. Historische en architectonische overblijfselen is wat ik het liefst fotografeer. Wat voor sommigen een oud, vervallen gebouw is, is voor mij het toneel van een wild schouwspel. Hoe bijzonder is het om te zien hoe de natuur een gebouw volledig overneemt en ervoor vecht om haar eigen plek terug te nemen.

Ik wil deze taferelen vastleggen en met liefde doorgeven om ervoor te zorgen dat de schoonheid ervan niemand ontgaat. Als verzamelplaats kun je daarvoor terecht op mijn website hier.

Alle werken van levaronne lourens


Waarom je kiest voor foto van een prive zwembad. op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

foto van een prive zwembad. van levaronne lourens

Koop de foto foto van een prive zwembad. van levaronne lourens op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 405248
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
111 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.