het noordzee strand met golfbrekers geschilderd

het noordzee strand met golfbrekers geschilderd van Groothuizen Foto Art

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

het noordzee strand met golfbrekers geschilderd van Groothuizen Foto Art

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 147928
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
93 gratis verzending!

Omschrijving

het noorzee strand met golfbrekers geschilderd.
strandpaaltjes
Golfbrekers zijn constructies die gebouwd zijn aan de kust, als onderdeel van de kustverdediging, of om een haveningang te beschermen tegen weersinvloeden en nadelige invloeden van zeestromingen langs de kust. Langs de Nederlandse kust bijvoorbeeld bij Hoek van Holland, Scheveningen en IJmuiden en in België bij Zeebrugge.

In de volksmond worden de kleinere strandhoofden ook vaak golfbrekers genoemd. Dit is echter fundamenteel onjuist, omdat strandhoofden een heel andere functie hebben en ook op een geheel andere manier werken.
PalengolfbrekerPalengolfbreker
Het in de grond spuiten van een groot aantal palen om zo de golfwerking af te remmen, lijkt in eerste instantie een eenvoudige oplossing. Het kan echter op theoretische gronden aangetoond worden, dat een dergelijke oplossing pas effect heeft als de palen zo dicht op elkaar staan, dat ze bijna een gesloten muur vormen. Als echte golfbreker is een palengolfbreker dus niet erg effectief. Deze constructie kan echter een oplossing zijn in geval van erosieproblemen. Om een erosieprobleem op te lossen is vaak en reductie van de golfhoogte van enkele procenten al effectief en dit kan wel met een palenrij bereikt worden.

Dit werk wordt aangeboden door Groothuizen Foto Art

Groothuizen Foto Art profielfotoPortret fotograaf bij u aan huis
u wilt een mooi portret laten maken. maar niet de deur uit omdat ja zoveel redenen. geen tijd, geen vervoer, moeilijk ter been noem maar op....! dan kan Groothuizen foto-art iets voor u betekenen. bij u thuis met mijn apparatuur toveren we u kamer garage of welke ruimte dan ook, zo om in een studio. samen kijken we dan welk portret shoot we maken​,
​Nadat we een afspraak hebben gemaakt ,kom ik met mijn draagbare studio bij je thuis. Jij zorgt er voor dat ik ongeveer 2 a 3 meter vrije werkruimte heb. Zodat ik een achtergrond doek kan opstellen en een of twee studio lampen. dit is afhankelijk van de hoeveelheid licht die er in de ruimte is. Een tafel stoel aan de kant jullie hoeven niet je hele huis te verbouwen. Bij goed weer kan dit ook buiten, een shoot duurt ongeveer anderhalf tot twee uur afhankelijk van u wensen

Alle werken