het rode licht Hollandsch Diep

van Eugene Winthagen

- Werkcode: 140164

Eugene Winthagen over het rode licht Hollandsch Diep

het rode licht attendeert de late schippers, die varen op het Hollands Diep, op een havenhoofd bij het dorp Moerdijk, terwijl de avond zich nestelt in een serene duisternis.....Deze foto is door de wedstrijdjury van de fotowedstrijd Benevisie geselecteerd voor de belgisch / nederlandse expositie Benevisie 2015 in Schelle te Belgie
het rode licht Hollandsch Diep vind je in de categorieën Avond, Baken, Boten & Schepen, Dam, Duisternis, Fotografie, Fotowedstrijd, Hollandsch Diep, Kapitein (schip), Koers (richting), Krib (rivier), Kust, Leegte, Lichtval, Moerdijk (dorp), Nachtfotografie, Oriëntatiepunt, Rood, Schipper, Schippers, Steiger (haven), avondlicht, benevisie, houvast, rivierbaken, rood licht, sereen, serene, waarschuwingslicht en wijds.
Eugene Winthagen profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Eugene Winthagen

De natuur langs onze rivieren krijgt steeds meer de ruimte om zich spontaan te ontwikkelen. Natuurlijke elementen daarin als water, riet, bomen en vergaan hout of blad zijn steeds terugkerende onderwerpen in mijn fotografie. Ook bruggen, die zo kenmerkend zijn voor het rivierenlandschap en de oevers toegankelijk maken en verbinden, zet ik vaak dankbaar op een foto. In het industriële erfgoed zijn het de bouwkundige - of materiele sporen van mensenwerk die ik zoek. Wat is er nu mooier dan de geschiedenis van een fabriek, haven, een oude vervallen muur of roest ? Sommige foto's zijn extra geschikt voor fotobewerking en vormen de basis voor een creatieve samenvoeging tot nieuwe soms illusionistische beelden. Hierbij maak ik vooral gebruik van natuurlijk en verweerd materiaal (dubbelbeelden of collages). Tot slot: Mijn foto's zijn gemaakt met full frame kwaliteitscamera's en zorgvuldig afgewerkt...

Alle werken van Eugene Winthagen


Waarom je kiest voor het rode licht Hollandsch Diep op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

het rode licht Hollandsch Diep van Eugene Winthagen

Koop de foto het rode licht Hollandsch Diep van Eugene Winthagen op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 140164
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
152 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.