hond in grove streken

hond in grove streken van Freds Atelier

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

hond in grove streken van Freds Atelier

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 524673
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
86 gratis verzending!

Omschrijving

Karin heeft de gave om alles te kunnen schilderen wat ze mooi vind. Nu vond ze deze hond een prachtig dier. Waar ze meteen helemaal voor ging om het met grove maar daadkrachtige toetsen te verbeelden.
Karin is met recht een outsiders artist.

Dit werk wordt aangeboden door Freds Atelier

Freds Atelier profielfotoWanneer je door de Breedstraat in het centrum van Purmerend loopt, valt je al snel de gezellige kadoshop Fred's op. Een blik in de etalage maakt dat je meteen de winkel in wilt stappen om een kijkje te nemen. Eenmaal binnen word je vriendelijk ontvangen en mag je naar Harte lust rondneuzen. Je kijk je ogen uit. Naast onze bijzondere kunst collectie, wat in het atelier achter in de winkel word gemaakt. Kunt je er hier ook terecht voor unieke handgemaakte (woon) accessoires

Freds Atelier is een kunst atelier waar outsiders art word gemaakt. Deze kunstenaars zijn net wat anders dan anders. Dat geeft hun werk een andere inzicht in kunst. Omdat hun werk buiten de mainstream kunst valt zijn hun werken heel uniek en geeft het een andere inzicht in de gedachten van deze kunstenaars .

Alle werken