hop

hop van Rene Lenting

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

hop

van Rene Lenting

hop van Rene Lenting

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 376647

10% woonseizoen korting!
Nog 10 dagen en 0 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
87 78 gratis verzending!

Omschrijving

hop

Dit werk wordt aangeboden door Rene Lenting

Rene Lenting profielfotoMijn naam is René Lenting en ik ben in 1978 geboren in Rotterdam. In 2012 ben ik begonnen met het fotograferen van vogels. Het was in dat jaar dat iemand mij zijn vogelwebsite liet zien. De natuur heeft altijd wel mijn aandacht gehad, maar ik was werkelijk stom verbaasd over de diversiteit aan vogels die zich kennelijk in Nederland bevond. Uit nieuwsgierigheid heb ik toen de fotocamera van mijn moeder geleend, om vervolgens het dichtstbijzijnde park in te lopen. De allereerste vogel die ik voor de lens kreeg was een Putter. Wat een mooi vogeltje! Ik dacht toen nog dat hij mogelijk ontsnapt zou zijn.

Tegenwoordig gebruik ik een Canon EOS 60D body en een Canon EF 400mm F/5.6 L USM objectief. Ik vind dat deze combinatie een goede balans heeft tussen bereik en gewicht. Ik fotografeer dan ook meestal uit de losse hand. Hierbij staat mijn fototoestel meestal in de stand AV waarbij de isowaarde en de brandpuntafstand handmatig ingesteld moeten worden. Sinds die ene Putter heb ik al heel wat soorten mogen aanschouwen en is het fotograferen uitgegroeid tot een serieuze hobby.

Alle werken