i find shelter in thee

i find shelter in thee van joas wilzing

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

i find shelter in thee

van joas wilzing

i find shelter in thee van joas wilzing

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 239987
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
93 gratis verzending!

Omschrijving

Wat zal er in dit schuurtje zitten? Dieren? Werktuigen? Het bied vast een schuilplaats aan muizen. Misschien ook zwaluwen, of een uil.
Ik zie graag van die vervallen schuurtjes in een weiland. De verf afgebladderd, de deur scheef, het dak wat ingezakt. Ik stel me dan de dag voor waarop dit schuurtje gebouwd werd. Hout zagen, spijkers inslaan. Het doel van het schuurtje was duidelijk. De maker was tevreden.
Zou het nu nog gebruikt worden? Of wachten ze tot het instort? Ooit hoop ik zo'n schuurtje te hebben.

Dit werk wordt aangeboden door joas wilzing

joas wilzing profielfotoHoi, Leuk dat je mijn winkel bij werk aan de muur bekijkt!Ik heb het geluk om vlakbij een aantal prachtige natuurgebieden te wonen: de Veluwezoom, Posbank, De Gelderse Poort, de Klompenwaard waar Fort Pannerden in ligt, Meinerswijk. Ik ben daar dan ook geregeld te vinden.Maar natuurlijk kom ik ook op andere plekken, in Nederland en daar buiten.Op werkaandemuur vind u de mooiste foto's die ik maakte, om thuis of elders aan de muur te hangen. Ze zijn op allerlei materialen en formaten te bestellen. Als u vragen heeft, advies wil of een wens heeft: ik denk graag met u mee. Het makkelijkst ben ik te bereiken via joaswilzing@gmail.com.

Tijdens mijn omzwervingen door de natuur ontmoet ik dieren. Over sommige van deze ontmoetingen schrijf ik een kort verhaaltje. Je leest ze hier: http://joaswilzing.nl/category/ontmoetingen-met-dieren/

Ik wens u een fijne dag,Joas

Alle werken