ijsbergen in het Los Glaciares N.P.

van Antwan Janssen

- Werkcode: 80 382

Antwan Janssen over ijsbergen in het Los Glaciares N.P.

Het Los Glaciares N.P. in zuidelijk Argentinië herbergt het grootste gletsjergebied ter wereld, buiten Antartica om. Tijdens een ijskoude boottocht door dit park heb je zicht op diverse gletsjers en vaar je tussen gigantische ijsbergen door
ijsbergen in het Los Glaciares N.P. vind je in de categorieën , Argentinië, Blauw, Fotografie, Gletsjers, IJs, IJsbergen, Koude Oorlog, Landschappen, Meren, Nationaal park Los Glaciares, Patagonië en Sneeuw.
Antwan Janssen profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Antwan Janssen

Ik ben Antwan Janssen, reis- en natuurfotograaf uit Uden. Tijdens mijn vele reizen op deze aardbol probeer ik al het moois op foto vast te leggen. Zoals je op deze site ook wel kunt zien gaat mijn voorkeur uit naar landschappen, wildlife en vogels, veelal in het buitenland maar zeker ook in ons mooie Nederland.

Alle werken van Antwan Janssen


Waarom je kiest voor ijsbergen in het Los Glaciares N.P. op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

ijsbergen in het Los Glaciares N.P. van Antwan Janssen

Koop de foto ijsbergen in het Los Glaciares N.P. van Antwan Janssen op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 80 382
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
115,- Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.