inkijkje in louvre-piramide

inkijkje in louvre-piramide van jan van de ven

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

inkijkje in louvre-piramide van jan van de ven

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 63723
Kies het materiaal Meer informatie
Acrylglas
Kies materiaal opties Speciale wens?
364 gratis verzending!

Omschrijving

ja, die 'pyramide du louvre' heeft iedereen die in parijs is geweest natuurlijk gefotografeerd. en toch denk ik dat dit een foto met een bijzondere invalshoek is. hier heb ik niet alleen het contrast gezocht tussen de oudbouw en de glazen constructie, maar ook de symbiose, via de weerspiegeling van de oudbouw, de omgeving en de wolken in het glas van architect ieoh ming pei. goed, dat is het verhaal. maar eigenlijk heb ik hier gezocht naar het detail: de bezoekers die je door het raam in het souterrain ziet rondwandelen.

Dit werk wordt aangeboden door jan van de ven

jan van de ven profielfotoooit schrijvend journalist, vervolgens freelance fotograaf en fotojournalist en nu 'in ruste'. maar heel actief in ruste. fotografie is nu weer wat het lang geleden was: een hobby. maar dan wel een uiterst serieus beoefende vrijetijdsbesteding. fotojournalistiek, met name reportagewerk... het zit er nog steeds in. met een voorliefde voor straatfotografie, landschappen, portret, zwartwit.
ik werk af en toe als freelancer nog wel op commerciële basis, maar ik ben erg selectief in het aannemen van opdrachten.

Alle werken