jongen en meisje

van Claudia Moeckel

- Werkcode: 705 412

Claudia Moeckel over jongen en meisje

Twee Schotse Hooglanders, kalveren, een koe en een stier staan in harmonie naast elkaar.
jongen en meisje vind je in de categorieën 2 (getal), Boerderijdieren, Dieren, Digitale Kunst, Farm, Fotografie, Hoorn (anatomie), Kalf (rund), Kapper, Koeien, Portret, Schotland en Schotse Hooglanders.
Claudia Moeckel profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Claudia Moeckel

Fotografie boeit me al van kindsbeen af en is mijn grote passie. Volgens Henrie Cartier-Bresson: "Het ene oog van de fotograaf kijkt wijd open door de zoeker, het andere, het gesloten oog, kijkt in de eigen ziel", zijn mijn foto's zielsfoto's. Ze vertellen verhalen en vervoeren emoties. Mijn doel is om het subtiele en sensuele in elk motief naar boven te halen. Met mijn gevoel voor melancholische esthetiek wil ik de toeschouwer de schoonheid van de natuur, van mensen en dieren laten zien, maar ook de vergankelijkheid van het bestaan zoals ik dat zie. Door mijn speciale manier van beeldbewerking benadruk ik de romantiek van mijn foto's door ze in delen op schilderijen te laten lijken.

Alle werken van Claudia Moeckel


Waarom je kiest voor jongen en meisje op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

jongen en meisje van Claudia Moeckel

Koop dit digital art werk jongen en meisje van Claudia Moeckel als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 705 412
Kies het materiaal Meer info
Canvas
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
120,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden