kristalheldere druppels

kristalheldere druppels van Anouschka Hendriks

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

kristalheldere druppels

van Anouschka Hendriks

kristalheldere druppels van Anouschka Hendriks

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 91496
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
99 gratis verzending!

Omschrijving

Waterdruppels liggen als heldere kristallen op een bruin groen herfstblad. De nerven van het blad zijn duidelijk zichtbaar. het licht dat door de druppels heen valt werkt als een vergrootglas en tovert zilveren accenten op het blad. Het geeft een dromerig effect. De foto is gemaakt met een macrolens.

Dit werk wordt aangeboden door Anouschka Hendriks

Anouschka Hendriks profielfotoEven voorstellen.....Ik ben Anouschka Hendriks en woon in Volkel (NL). In september 2010 heb ik het roer volledig omgegooid en ben begonnen met de opleiding Fotografie aan de School voor Fotografie in Breda en eind 2011 heb ik deze opleiding met goed gevolg afgerond. Ik heb nog geen seconde spijt gehad van deze stap! Ik ben altijd bezig met beelden. Waar ik ook ben, ik probeer altijd wel een mooie foto te maken. Echt een voorkeur voor een onderwerp heb ik niet, vooral de afwisseling vind ik leuk. Ik hoop dat mijn werken in de smaak vallen en er over een aantal jaren diverse werken overal en nergens bij mensen of bedrijven aan een muur hangen.....Erg leuk als je een foto wilt delen als een werk bij jou aan de muur hangt! Anouschka Hendriks

Alle werken