kristalheldere druppels

van Anouschka Hendriks

- Werkcode: 91 496

Anouschka Hendriks over kristalheldere druppels

Waterdruppels liggen als heldere kristallen op een bruin groen herfstblad. De nerven van het blad zijn duidelijk zichtbaar. het licht dat door de druppels heen valt werkt als een vergrootglas en tovert zilveren accenten op het blad. Het geeft een dromerig effect. De foto is gemaakt met een macrolens.
kristalheldere druppels vind je in de categorieën Blad, Druppels, Fotografie, Herfst, Kristal (glas), Natuurlijk wonen, Nerf (blad), Parel, Regen, Water, Zilver en blinkend.
Anouschka Hendriks profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Anouschka Hendriks

Even voorstellen.....Ik ben Anouschka Hendriks en woon in Volkel (NL). In september 2010 heb ik het roer volledig omgegooid en ben begonnen met de opleiding Fotografie aan de School voor Fotografie in Breda en eind 2011 heb ik deze opleiding met goed gevolg afgerond. Ik heb nog geen seconde spijt gehad van deze stap! Ik ben altijd bezig met beelden. Waar ik ook ben, ik probeer altijd wel een mooie foto te maken. Echt een voorkeur voor een onderwerp heb ik niet, vooral de afwisseling vind ik leuk. Ik hoop dat mijn werken in de smaak vallen en er over een aantal jaren diverse werken overal en nergens bij mensen of bedrijven aan een muur hangen.....Erg leuk als je een foto wilt delen als een werk bij jou aan de muur hangt! Anouschka Hendriks

Alle werken van Anouschka Hendriks


Waarom je kiest voor kristalheldere druppels op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

kristalheldere druppels van Anouschka Hendriks

Koop de foto kristalheldere druppels van Anouschka Hendriks op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 91 496
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
109,- Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.