lichtende nachtwolken

van Eugene Winthagen

- Werkcode: 479 947

Eugene Winthagen over lichtende nachtwolken

sfeerfoto van lichtende nachtwolken boven de rivier de Amer ter hoogte van het dorpje Drimmelen op de langste dag van het jaar om middernacht. Aan de overkant achter de pontons (aanlegsteigers restaurant het Voske) de contouren van de Biesbosch.
lichtende nachtwolken vind je in de categorieën Amer (rivier), Blauw, Brabant, Drimmelen (plaats), Fotografie, Landschappen, Lichtende nachtwolk, Nachtfotografie, Nationaal Park De Biesbosch, Pontons, Rivier, Rivierkleilandschap en restaurant het Voske.
Eugene Winthagen profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Eugene Winthagen

"Als fervent wandelaar en liefhebber van de natuur ben ik in alle jaargetijden - met camera - vaak te vinden in het prachtige rivierengebied van Lek, Merwede, Maas en het Hollandsch Diep. De natuur langs deze rivieren krijgt steeds meer de ruimte om zich spontaan en ruig te ontwikkelen in de heringerichte uiterwaarden. Hier maak ik mijn meeste foto's, veelal van details in natuurlijke objecten die mij inspireren. Ook de bruggen met hun imponerende staalconstructies die zo kenmerkend zijn voor het rivierenlandschap zet ik vaak op een foto".

Eugène Winthagen is op zijn fototochten vaak op zoek naar beelden die zijn verwondering en waardering voor de natuur uitdrukken of die extra geschikt zijn voor een creatieve samenvoeging tot nieuwe soms illusionistische foto's. Hij fotografeert vormen, kleuren, zwart wit nuances en structuren die de fantasie prikkelen of een bepaald gevoel opwekken.

Alle werken van Eugene Winthagen


Waarom je kiest voor lichtende nachtwolken op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

lichtende nachtwolken van Eugene Winthagen

Koop de foto lichtende nachtwolken van Eugene Winthagen op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 479 947
Kies het materiaal Meer info
Canvas
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
144,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden