little Guy van Harry Stok

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 455910
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
86 gratis verzending!

Omschrijving

Eind februari 2019 is voor het gevoel haast lente, en overal steken deze kleine jongens en meiden hun kopjes boven het maaiveld uit in de poging om de nodige warmte op te vangen. Met een oude Chinon analoge 28 mm lens in combinatie met een macro tussenring op statief kon ik deze eenzame jongeling vastleggen.
Door te spelen met verschillende technieken als digitale penselen en olieverf spatels de achtergrond een eigen inbreng te geven is dit beeld uiteindelijk ontstaan.

Dit werk wordt aangeboden door Harry Stok

Harry Stok profielfotoFreelance fotograaf en digitale artist, maakt graag landschappen, maar ook digitale art, en gebruikt hiervoor dan ook verschillende technieken.
Begonnen in het analoge tijdperk als vijftienjarige, in die tijd ook schriftelijk de fotovakschool gedaan als allround fotograaf.
Bezit een Nikon D5300 camera. En de volgende lenzen: Tamron zoom 18-200 mm macro f/3.5 Nikkor zoom 70-300 mm f/3.5 set macro ringen 12,24,36 mm .
Als software gebruik ik veel: Affinity Photo en Design, Nik filters, ArtRage pro, FXHome Pro, Photo Pro (green screen), voor HDR wordt Aurora gebruikt.

Alle werken