numbskull-2 van Peter Norden

Werkcode: 174 004 Kopieer de werkcode

Peter Norden profielfoto digital Art

Dit werk wordt aangeboden door Peter Norden

Peter North, geboren in Hamburg in 1940. Ik ben gekomen om de sculpturale vormen in het najaar. Met de computermuis, speelde ik een beetje aan het programma Paint en besefte dat ik goed kan ontspannen in het ontwerpen en schilderen van foto's met de vele verschillende manieren brengt veel vreugde voor mij op de computer. Na verloop van tijd, heeft een groter aantal beelden zo opgebouwd. Maak digitale kunst, computer kunst, Pixel Art, Digital Multi of simpel gezegd de beeldende kunst op de computer is het experimenteren en spannende manier de hedendaagse artistieke beelden te kopen. In de vele, dagelijkse vermenigvuldigen internet galeries kunt u de enorme ontwikkeling van deze nieuwe kunststroming die zich snel verspreidt, met zijn eindeloze artistieke mogelijkheden zie, denk ik, alleen waarnemen met bewondering. Ondanks de computer-technologie, dat ik de foto's in mijn hoofd, maar ontstaan ??en worden in plaats daarvan gemaakt met borstel en pen met de computermuis. Sommige van mijn beelden worden verwerkt als collages met foto's, mixed media, of verwerkte maar alleen foto's van verschillende lagen met elkaar. Op deze manier levert zeer interessante werken. De beelden kunnen worden op canvas. krijgen op aluminium, in acryl, binnen of poster. Zij krijgen de beelden in verschillende maten, zodat ze het geschikt is voor uw muur.

Meer weten over Peter Norden?

Dit werk heeft nog geen beoordelingen.
3.696 klanten geven ons een 4,7 / 5

Vincent
Nederland
5 / 5

Supersnel meedenkend met een prachtig eindresultaat
Zeer klantgericht

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in april 2021
Victor Burgmeijer
Nederland
5 / 5

(Translated by Google) Beautiful custom-made system that is simple but solid to assemble... (Original) Mooi op maat gemaakt systeem wat eenvoudig maar degelijk in elkaar te zetten is...

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in augustus 2023
Cynthia Deelstra
Nederland
5 / 5

(Translated by Google) Sturdy packed, clear description to assemble the frame with canvas. The result is beautiful. (Original) Stevig verpakt, duidelijke beschrijving om het frame met doek in elkaar zetten. Het resultaat is prachtig.

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in juli 2023
Evelyn Smith
Nederland
5 / 5

super service, een aanrader

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in februari 2018
maelvis maelvis
Nederland
5 / 5

Bestellen en betalen is eenvoudig. De bestelling wordt goed stevig verpakt geleverd. Het koste ons de nodige moeite om het los te krijgen. Dit omdat we natuurlijk niet wisten hoe het in de verpakking verpakt zat. Maar ook in de verpakking zit het goed verpakt. Al met al kan je rustig bij 'Werk aan de Muur' iets bestellen.

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in november 2023
Adri
Nederland
5 / 5

Heel erg goed
Mijn ervaring is nog maar gebaseerd op 1 aankoop, maar ik ben daar erg tevreden over. Het schilderij was precies zoals ik hoopte dat het zou zijn. Heel goed ingepakt waardoor kans op beschadigen klein is. Ook communicatie via mail was prettig. Zal zeer zeker nog een keer iets bestellen. Zeer grote keuze.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in oktober 2018
I.
Nederland
5 / 5

Er wordt snel gereageerd op vragen en men komt zelf ook met ideeën en tips. Het eindresultaat van het akoestische doek is heel mooi geworden.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in augustus 2018
Marian Kool
Nederland
5 / 5

Werk aan de Muur is een aanrader! De app om je werk virtueel op te hangen is top. Tussen bestellen en leveren krijg je per mail leuke info en tips en word je op de hoogte gehouden van de status van je bestelling. Het schilderij (voor in de tuin) voldoet helemaal aan onze verwachtingen. Wat ons betreft is dit niet de laatste bestelling bij Werk aan de Muur.

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in augustus 2021
Dick
Nederland
4.5 / 5

Goed geregeld
Duidelijke website, veel keuze, redelijk snelle levering, goede communicatie. Maakt de belofte goed waar

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2021
Albert & Conny
Nederland
5 / 5

Prachtig kwaliteit canvas, fotopapier en keurige levering.
Goede uitgebreide website. Vriendelijke medewerkers. Goede informatie over leveringstijden. En zeer mooie kwaliteit.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juni 2020
Marjo
Nederland
5 / 5

Top
Fijn dat je het kunt visualiseren. Perfecte verzorging

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in februari 2022
Rob.W
Nederland
5 / 5

We zijn zeer tevreden over de afhandeling van onze bestelling. Goed verpakt en in goede orde ontvangen.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in februari 2017

Plus- en minpunten

  • Eenvoudig te plakken
  • Haarscherpe afdrukken
  • Geen behangtafel nodig
  • Precisie en voorbereiding is belangrijk

De mooiste werken, groots aan je muur

Het vliesbehang is 120 grams en sterk, scheurvast én krimpvrij. Omdat we printen op sterk vliesbehang, is plakken een makkie.

Je smeert de muur in met lijm en plakt daar het behang, baan voor baan, tegenaan. Je hebt dus geen behangtafel nodig. Vliesbehang scheurt en krimpt niet. Hierdoor schuif je gemakkelijk de banen op de juiste plek tegen elkaar aan.

Meer weten?

Meer over Behang (in banen) en de andere materialen vind je op:

Koop dit abstracte kunstwerk numbskull-2 van Peter Norden op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en ArtFrame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Materiaal
Wat is dit?
Opties
Vul jouw maten in en kies de uitsnede.
cm
cm
We printen het behang op stroken van 47,5 cm breed. Bij de gekozen maat tellen we 10 cm op zodat je marge hebt. Meer uitleg over de marges.
594,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden