Facebook pixel
oude spoorbrug Geertruidenberg

oude spoorbrug Geertruidenberg van Eugene Winthagen

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

  • oude spoorbrug Geertruidenberg van Eugene Winthagen thumbnail
  • Canvas thumbnail
  • Canvas alternatief thumbnail
  • Canvas alternatief thumbnail
  • Canvas video thumbnail
Werkcode: 289512

oude spoorbrug Geertruidenberg van Eugene Winthagen

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Maatwerk?
gratis verzending!
oude spoorbrug Geertruidenberg van Eugene Winthagen

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

oude brug Geertruidenberg. Overblijfsel van de spoorbrug over de Donge in Geertruidenberg. De Langstraatspoorlijn (ook wel Halve Zolenlijn genoemd), was een spoorverbinding tussen Lage Zwaluwe en Den Bosch, via Waalwijk. De bijnaam Halve Zolenlijn wijst naar aan de schoenenindustrie.
De spoorlijn werd geopend tussen 1886 en 1890. Over dit spoor werd leer en daarmee samenhangende produkten vervoerd. Het station Lage Zwaluwe was het logistieke overlaadpunt voor de scheepvaart naar Rotterdam.

Over Eugene Winthagen

Eugene Winthagen profielfotoMijn foto's gaan vaak over het industrieel - en cultureel erfgoed, het rivierenlandschap en de zee. In het industriele erfgoed zijn het de bouwkundige of materiele sporen uit bij voorkeur een ver verleden die ik zoek. Wat is er nu mooier dan de geschiedenis van een fabriek, haven, een oude vervallen muur of roest? De natuur langs onze rivieren krijgt steeds meer de ruimte om zich spontaan te ontwikkelen. Natuurlijke elementen daarin als water, riet en vergaan hout zijn steeds terugkerende onderwerpen. Ook bruggen die zo kenmerkend zijn voor het rivierenlandschap zet ik vaak op een foto. Sommige foto's zijn extra geschikt voor fotobewerking en vormen de basis voor een creatieve samenvoeging tot nieuwe soms illusionistische beelden....(collages). Tot slot: Mijn foto's zijn gemaakt met een full frame kwaliteitscamera en zorgvuldig afgewerkt...

Alle werken