portrait of a highland cow

portrait of a highland cow van Dorit Fuhg

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- Nu gratis verzending!

In winkelwagen

portrait of a highland cow

van Dorit Fuhg

portrait of a highland cow van Dorit Fuhg

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 379664
Kies het materiaal Meer informatie
Fotoprint
Kies materiaal opties Speciale wens?
Wil je er een lijst omheen?
Let op, de witrand wordt binnenin toegevoegd. De gekozen maat van de fotoprint verandert hierdoor niet. Het werk wordt dus kleiner geprint als er een witrand gekozen wordt.
110 Nu gratis verzending!
  • Gratis verzending
  • Verzendklaar binnen 5 tot 7 werkdagen

Omschrijving

Portrait of a Highland Cow. Image taken at Applecross Peninsula, Scottish Highlands.

Dit werk wordt aangeboden door Dorit Fuhg

Dorit Fuhg profielfotoDorit Fuhg werkt als freelance fotograaf in Dresden. Ze toonde haar werk op tentoonstellingen in Brighton, Toronto en Dresden. Haar foto's zijn gepubliceerd in prestigieuze internationale publicaties, zoals het bekende 1x.com Year Book.
Dorit werd in 1973 in Lauter/Erzgebirge geboren en bracht daar haar jeugd door. Na een verblijf in Schneeberg en Zwickau woonde ze in Zwitserland, Noorwegen en Engeland. Tijdens haar elf jaar in Groot-Brittannië reisde ze en fotografeerde ze Engeland, Wales en Schotland. Eind 2012 keerde ze terug naar Duitsland om zich volledig aan de fotografie te wijden. Op dit moment concentreert ze zich op het realiseren van vrije projecten.
In de loop der jaren heeft ze een eigen stijl ontwikkeld, die de schoonheid van de natuur of bijzondere lichtstemmingen benadrukt, maar ook surrealistische en documentaire aspecten integreert.
Als mede-oprichter van de Art-for-Cancer Group hielp ze vanaf 2008 een netwerk te creëren van kunstenaars die een deel van hun opbrengst schenken aan liefdadigheidsinstellingen op het gebied van kanker.
Eind 2014 verscheen haar fotoboek Dresden in zwart-wit bij Mitteldeutscher Verlag.
Dorit is stichtend lid van het Forum voor Hedendaagse Fotografie Dresden.

Alle werken