reddingsboot met paarden uit ameland

reddingsboot met paarden uit ameland van Dirk van Egmond

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Werkcode: 58435

reddingsboot met paarden uit ameland van Dirk van Egmond

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
93 gratis verzending!
reddingsboot met paarden uit ameland van Dirk van Egmond

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

De Amelandse reddingsboot is uniek. De komst van de Abraham Fock is compleet met speciaal getrainde paarden. Deze dieren trekken het boot de zee in. Reddingsboot de ?Abraham Fock? heeft een Katwijkse oorsprong. het vaartuig is op de scheepswerf van de gebroeders Taat in Katwijk van de helling gelopen. In opdracht van de toenmalige Noord- en Zuid-Hollandse Reddings Maatschappij.
Meestal op de zaterdag is er een aantal malen de lancering van de unieke Paardenreddingsboot van Ameland.In de demonstratie van uitrukken van de paardenreddingboot op Ameland trekken acht krachtige eilander paarden de reddingboot Abraham Fock over het strand in zee.

Over Dirk van Egmond

Dirk van Egmond profielfotoZeer enthousiast natuurfotograaf met een grote passie voor strand en de natuur. Verder professioneel bezig met allerlei foto-opdrachten voor vastgoedprojecten, websites, promotiemateriaal en evenementen. Altijd op zoek naar die ene perfecte compositie en mooiste licht die ik vaak vind door heel vroeg in de morgen of in de avond op pad te gaan. De meeste foto's zijn gemaakt op en om het strand van Katwijk, de fraaie natuur in onze omgeving en diverse steden zoals Leiden, Haarlem en Amsterdam.

Alle werken