rood opkomende zon

rood opkomende zon van jan van de ven

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

rood opkomende zon van jan van de ven

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 64573

10% Black Friday korting!
Nog 4 dagen en 15 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
134 121 gratis verzending!

Omschrijving

de zon kom rood op boven de wolken aan de horizon. het is nevelig. mistflarden liggen - door de zon rood aangeschenen - over het land. op de voorgrond een rij laanbomen. rechts op de achtergrond zijn in mist en duister nog net de stammen van de verder weg staande bomen te onderscheiden. de foto is geschoten bij de zuid-willemsvaart in de omgeving van veghel. deze zonsopkomst is wel heel karakteristiek voor het coulissenlandschap van de meierij van 's-hertogenbosch.

Dit werk wordt aangeboden door jan van de ven

jan van de ven profielfotoooit schrijvend journalist, vervolgens freelance fotograaf en fotojournalist en nu 'in ruste'. maar heel actief in ruste. fotografie is nu weer wat het lang geleden was: een hobby. maar dan wel een uiterst serieus beoefende vrijetijdsbesteding. fotojournalistiek, met name reportagewerk... het zit er nog steeds in. met een voorliefde voor straatfotografie, landschappen, portret, zwartwit.
ik werk af en toe als freelancer nog wel op commerciële basis, maar ik ben erg selectief in het aannemen van opdrachten.

Alle werken