single tree on snow in fog

van Olha Rohulya

- Werkcode: 193142

Olha Rohulya over single tree on snow in fog

single tree on snow in dense fog
single tree on snow in fog vind je in de categorieën Alone, Baden-Württemberg, Bomen, Boom (datastructuur), Calm, Contrast, Digital Art, Duitsland, Fog, Fotografie, Landschappen, Minimalisme, Mist, Natuur en Weer, Outdoor, Outside, Renault Scénic, Simplé, Sneeuw, Todtnauberg, Vertical, Vloeistof, Winter, beauty, coniferous, foggy, no people, nobody, scenery, season, seasonal, serene, spruce, view en weather.
Olha Rohulya profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Olha Rohulya

Aankondiging: Rusland is een oorlog begonnen tegen mijn moederland Oekraïne. Omdat mijn ouders en mijn hele familie in Oekraïne zijn, zijn veel van mijn vrienden in het leger, 50% van alle verkopen (150% om eerlijk te zijn...) die ik uitgeef voor humanitaire hulp - tactische geneeskunde, medicijnen, nachtkijkers, drones enzovoort.

Ik ben geboren in de prachtige stad Lviv. Afgestudeerd aan een universiteit met een masterdiploma in genetica en biotechnologie. Kwam naar Nederland om te promoveren aan de RuG, Groningen. Na - stopte en werd fotograaf...

Alle werken van Olha Rohulya


Waarom je kiest voor single tree on snow in fog op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

single tree on snow in fog van Olha Rohulya

Koop dit digital art werk single tree on snow in fog van Olha Rohulya als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 193142
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
118 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.