skull veren (grafisch)

skull veren (grafisch) van Helma van der Zwan

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

  • skull veren (grafisch) van Helma van der Zwan thumbnail
  • Canvas thumbnail
  • Canvas alternatief thumbnail
  • Canvas alternatief thumbnail
  • Canvas video thumbnail
Werkcode: 229750

skull veren (grafisch) van Helma van der Zwan

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
gratis verzending!
skull veren (grafisch) van Helma van der Zwan

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

De stier vertegenwoordigde fysieke kracht en macht. Om de Keltische manier van denken, de stier was ook zeer viriel , en dus symboliseerde de vruchtbaarheid en de kracht om zich voort te planten - om de levensduur van de clans uit te breiden. Druids geassocieerd de stier met zonne-energie en de vrouwelijke koe met aarde-energie . De stier was ook symbolisch van grote luxe , rijkdom en de verstrekking door latere Kelten . Inderdaad , vee waren een bron van inkomsten en het aanbod in vele vormen - een manier van leven voor de Kelten voor eeuwen.

Over Helma van der Zwan

Helma van der Zwan profielfotoHet werk van Helma van der Zwan zit vol thematiek over herkenbare levenswijsheden. Haar werken bevatten een gevarieerdheid, zowel in beeld als in materialen, waarbij toch duidelijk haar hand te herkennen is.Het vrouw zijn, emoties, schoonheid, de hard- en zachtheid van het leven, komen met regelmaat terug in haar werken. Loslaten en het werk toch willen perfectioneren en beheersen met een verscheidenheid aan materialen, geven boeiende portretten en figuraties. Helma laat dualiteit in kleur, licht en materialen harmonisch op papier of doek terugkomen. Een explosie in gevoel weer te geven en met haar werken je hart te raken. Het is voor haar de weergave in het streven van eenheid en verbondenheid onder de mensen. Helma is geboren, op 24 juni 1959, in Den Haag.

Alle werken