spiegeltent

spiegeltent van jan van de ven

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

spiegeltent

van jan van de ven

spiegeltent van jan van de ven

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 64570

10% woonseizoen korting!
Nog 8 dagen en 15 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
149 134 gratis verzending!

Omschrijving

fragmenten en ornamenten van de spiegeltent op de parade in den bosch. de tent diende als feestaccommodatie tijdens het carnaval in brabants hoofdstad. kleurige beelden, als van een kermisattractie. hoofd, voeten, een op een hond gelijkend dier en verschillende ornamenten. alles schijnbaar zonder ander doel dan versiering. deze foto staat in mijn werk-aan-de-muur-shop in drie varianten: frisse kleuren (deze versie), donker-gloomy en zwart-wit.

Dit werk wordt aangeboden door jan van de ven

jan van de ven profielfotoooit schrijvend journalist, vervolgens freelance fotograaf en fotojournalist en nu 'in ruste'. maar heel actief in ruste. fotografie is nu weer wat het lang geleden was: een hobby. maar dan wel een uiterst serieus beoefende vrijetijdsbesteding. fotojournalistiek, met name reportagewerk... het zit er nog steeds in. met een voorliefde voor straatfotografie, landschappen, portret, zwartwit.
ik werk af en toe als freelancer nog wel op commerciële basis, maar ik ben erg selectief in het aannemen van opdrachten.

Alle werken