sunset over breakwater in Ijsselmeer lake

van Olha Rohulya

- Werkcode: 199735

Olha Rohulya over sunset over breakwater in Ijsselmeer lake

sunset over breakwater in Ijsselmeer lake, Hindeloopen, Netherlands
sunset over breakwater in Ijsselmeer lake vind je in de categorieën Cloud computing, Cloudscape, Friesland, Goud, Hemelgewelf, Hindeloopen, Kenia, Landschappen, Long exposure photography, Meren, Natuur en Weer, Nederland, Outdoor, Outside, Reflection, Regen, Renault Scénic, Storm, Water, Zon, beauty, breakwater, no people, nobody, scenery, serene, sun down, view en wooden.
Olha Rohulya profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Olha Rohulya

Aankondiging: Rusland is een oorlog begonnen tegen mijn moederland Oekraïne. Omdat mijn ouders en mijn hele familie in Oekraïne zijn, zijn veel van mijn vrienden in het leger, 50% van alle verkopen (150% om eerlijk te zijn...) die ik uitgeef voor humanitaire hulp - tactische geneeskunde, medicijnen, nachtkijkers, drones enzovoort.

Ik ben geboren in de prachtige stad Lviv. Afgestudeerd aan een universiteit met een masterdiploma in genetica en biotechnologie. Kwam naar Nederland om te promoveren aan de RuG, Groningen. Na - stopte en werd fotograaf...

Alle werken van Olha Rohulya


Waarom je kiest voor sunset over breakwater in Ijsselmeer lake op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

sunset over breakwater in Ijsselmeer lake van Olha Rohulya

Koop sunset over breakwater in Ijsselmeer lake van Olha Rohulya op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 199735
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
121 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.