the winner

the winner van Janet Edens

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

the winner van Janet Edens

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 652256
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
111 gratis verzending!

Omschrijving

Dit is een druk van een schilderij van mij. Al jaren schilder ik graag vrouwengezichten. Dat is begonnen met het schilderen van de oude Hollywood moviestars.
Ik werk met de techniek mixed media (gemengde technieken) en gebruik acrylverf en allerlei andere materialen. Het schilderij is in lagen opgebouwd. Ik verzamel al jaren diverse plaatjes en afbeeldingen uit tijdschriften en kranten.

Met mijn verzamelde afbeeldingen en plaatjes, typografie, acrylverf, inkten en gemengde technieken vind ik het mooi om een bepaalde sfeer te creëren. Mijn interesses laat ik graag terugkomen in mijn schilderijen en door de vorm, inhoud en teksten samen te voegen ontstaat er een sterke beeldtaal.

Dit werk wordt aangeboden door Janet Edens

Janet Edens profielfotoAls autodidact maak ik moderne en kleurrijke schilderijen geïnspireerd door mode, graffiti, street art, retro patronen, pop-art, mooie songteksten, grafische vormen en typografie. Vooral street art vind ik fascinerend en naar buitenmuren met de mooiste schilderingen, afgebladerde posters, graffiti, tekeningen, handtekeningen en verf over verf kan ik uren kijken en inspireren mij enorm.De kleurige gelaagdheid, gebruik van acrylverf en het combineren van verschillende technieken en materialen (mixed media) kenmerken mijn werk en mijn eigen stijl. Mijn interesses laat ik graag terugkomen in mijn schilderijen en door de vorm, inhoud en teksten samen te voegen ontstaat er een sterke beeldtaal. Een schilderij is pas gelukt als ik het mooi vind. Ik volg mijn eigen smaak, let op de trends en kijk wat mij energie geeft.Bij WADM vind je van mij een ruime collectie reproducties.Ik werk ook veel in opdracht. Kun je geen mooi origineel schilderij vinden voor boven de bank? Wil je graag een schilderij laten maken in de kleuren en formaat naar eigen wens? Wil je graag een modern portret van je (klein)kind? Heb je eigen ideeën en favoriete teksten? Dan ben je bij mij aan het juiste adres. Mail gerust naar info@janetedens.nl Dan bespreken we jouw wensen!

Alle werken