thee kopjes

van laura van klooster

- Werkcode: 250 575

laura van klooster over thee kopjes

Leuke kopjes om te gebruiken bij een high tea.
thee kopjes vind je in de categorieën Eet- en drinkgerei, Fotografie, Gezelligheid, Schotel (servies), Stilleven, Theekop, koffiekop en kopjes.
laura van klooster profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door laura van klooster

Wij zijn Amy en Laura twee professionele fotografen. Samen vormen wij een perfect duo die elkaar goed aanvullen. Wij werken al meer dan 15 jaar samen.
Wij houden van het fotograferen van emotie bij mensen. Wij maken dan ook op een ongedwongen en spontane manier foto's van de emoties, liefde en alle dingen van het leven Bij ons kunt u terecht voor bruidsfotografie , familie fotografie, zwangerschapsfotografie en portret fotografie. Wij hebben geen studio maar fotograferen altijd op locatie. Hierdoor ben je meer op je gemak en creëren we een natuurlijke omgeving. Dit zie je terug in de foto?s die wij maken.

Alle werken van laura van klooster


Waarom je kiest voor thee kopjes op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

thee kopjes van laura van klooster

Koop de foto thee kopjes van laura van klooster op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 250 575
Kies het materiaal Meer info
Canvas
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
113,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden