totale zonsverduistering

van Max Steinwald

- Werkcode: 336 264

Max Steinwald over totale zonsverduistering

Wanneer de maan zich tussen de aarde en de zon bevindt en de zon volledig blokkeert, zien we een totale zonsverduistering. De zon, maan en aarde staan in een rechte lijn. Gezien vanaf de aarde, beweegt de maan voor de zon langs. Als we ons in de umbra van de maan bevinden wanneer we deze natuurlijke gebeurtenis waarnemen, blokkeert de maan de zon gedurende een korte tijd volledig.
totale zonsverduistering vind je in de categorieën Astronomie, sterren en de ruimte, Digitale Kunst, Fotografie, Himmelsbeobachtung, Lichtval, Maan, Naturschauspiel, Natuur en Weer, Nieuwe maan, SOFI, Sterrenbeelden, Zon en Zonsverduistering.
Max Steinwald profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Max Steinwald

Max Steinwald is een kunstenaar die voortdurend op zoek is naar nieuwe inspiratie en ideeën voor zijn kunstwerken. Hij realiseert deze graag als abstracte of surrealistische mixed media kunstwerken waarbij hij gebruik maakt van traditionele schildertechnieken in combinatie met moderne rendering technologieën en het gebruik van wiskundige formules en algoritmes om beelden te creëren.

Hij combineert op magische wijze virtuele en reële elementen om kunstwerken te creëren die kleurrijk en fantasierijk zijn en een unieke sfeer hebben die de kijker meeneemt naar een wereld van dromen en visioenen.

Alle werken van Max Steinwald


Waarom je kiest voor totale zonsverduistering als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

totale zonsverduistering van Max Steinwald

Koop dit digital art werk totale zonsverduistering van Max Steinwald als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 336 264
Kies het materiaal Meer info
Art Frame
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
Art Frame zet je eenvoudig zelf in elkaar. Bekijk de zelfmontage instructies.
125,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden