verlaten betonnen gang

verlaten betonnen gang van Kristof Ven

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

verlaten betonnen gang

van Kristof Ven

verlaten betonnen gang van Kristof Ven

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 530837
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
98 gratis verzending!

Omschrijving

Deze fabriek, gebouwd in 1901, was de belangrijkste faciliteit van de Italiaanse vereniging van calciumcarbide-acetyleen en andere gassen, opgericht in Rome op 2 mei 1896, In de eerste jaren van activiteit gaf het bedrijf er de voorkeur aan om de dichtstbijzijnde landbouwgrond en gebouwen te kopen en deze toe te wijzen aan de uitbreiding van de fabriek, in plaats van een voortdurende vergoeding voor vervuiling te betalen. De vraag naar carbide daalde in de volgende jaren als gevolg van het verschijnen op de markt van andere concurrerende bedrijven die in staat waren om concurrerende prijzen te maken.
Het werd in de volgende jaren nog overgenomen door verschillende mensen maar heeft uiteindelijk in 1973 toch de deuren moeten sluiten.

Dit werk wordt aangeboden door Kristof Ven

Kristof Ven profielfotoMijn naam is Kristof en woon in België , samen met mijn vriendin Petra Vandenbergh reizen we vaak naar verschillende landen om foto's te maken van verlaten gebouwen . Buiten verlaten gebouwen fotograferen we ook andere dingen, zowat alles wat mooi op foto staat. Kijk gerust eens rond in onze galerij.

Alle werken