verleiding

van Leanne lovink

- Werkcode: 177 073

Leanne lovink over verleiding

Ze lijkt bijna echt zo. Achter haar raam in de Bijenkorf, met haar vriendinnen. Haar net iets te zachte huid verraad haar ondanks het zachte licht en de mooie kleuren. Ze staat er mooi te zijn met als enige doel om jou naar binnen te lokken ..... de verleiding.... is groot.... loopt je door of ga je naar binnen?
verleiding vind je in de categorieën Achtergrond, Architectuur, Beeld (krant), Begeerte, Belofte, Buitenaards, Collage, Decoratie, Digitale Kunst, Erotiek, Fantasie, Fotografie, Geel, Geluk, Hollywood, Inspiratiebron, Jong, Kleuren, Kunst, Lichaam, Liefde, Modern, Paradijs, Pastel, Ramen, Religie, Roze, Schoonheid, Surrealisme, Träum, Vrouw, Vrouwelijk en Zen.
Leanne lovink profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Leanne lovink

"Grijp het moment want toeval bestaat niet".Probeer in alle hectiek te genieten van het leven, een beetje creativiteit zorgt voor ontspanning en een vleugje luchtigheid

Alle werken van Leanne lovink


Waarom je kiest voor verleiding als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

verleiding van Leanne lovink

Koop dit digital art werk verleiding van Leanne lovink als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 177 073
Kies het materiaal Meer informatie
Art Frame
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
169,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden