viburnum en snoeppapiertje

viburnum en snoeppapiertje van Marjon Trap

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Werkcode: 464364

viburnum en snoeppapiertje van Marjon Trap

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
95 gratis verzending!
viburnum en snoeppapiertje van Marjon Trap

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

Foto uit de serie natuur en plastic, een serie die op lichtvoetige wijze de aandacht vestigt op de invloed van ons gebruik van plastic op de natuur: we zullen dat niet meer los van elkaar kunnen zien. Voor deze afbeelding ging ik uit van zachtroze viburnum en daar zocht ik plastic bij. Het werd een snoeppapiertje. De regenboogkleuren kleuren mooi bij de bloem. Het plastic lijkt te wapperen. Al met al is het een vrolijke voorstelling.

Over Marjon Trap

Marjon Trap profielfotoAls klein meisje begon ik met fotograferen met de oude camera van mijn moeder. Op 14-jarige leeftijd kreeg ik de spiegelreflexcamera van mijn vader, met macro-balg. Vanaf dat moment werd ik gegrepen door de macrofotografie. In de jaren daarna fotografeerde ik uitsluitend hobbymatig. Door een vreemde wending van het lot veranderde dat en werd ik van maatschappelijk werker fotograaf. Inmiddels werk ik fulltime als fotograaf.

Alle werken