water lily van Meleah Fotografie

Werkcode: 141 237 Kopieer de werkcode

Meleah Fotografie profielfoto Rosafarbene Teichrose schwimmend neben Seerosenblättern.

Dit werk wordt aangeboden door Meleah Fotografie

Ik heb al vele jaren een grote passie voor fotografie. Mijn favoriete motieven zijn te vinden op reizen, in de natuur en tussen mensen. Je vindt altijd wel iets kleins (vermeende onopvallendheid, structuren enz.) als je met open ogen door het leven loopt. Ik ben vreselijk ongeduldig. Als ik mijn camera bij me heb, is het ineens anders: ik kan wachten... op het licht, de schaduw, HET moment." Een camera gebruiken is te vergelijken met een mes: je kunt er aardappels mee schillen, maar je kunt er ook een fluit mee snijden." [Erich Kahlmeyer]

Meer weten over Meleah Fotografie?

Klantbeoordelingen

Dit werk heeft nog geen beoordelingen.
3.728 klanten geven ons een 4,7 / 5

    Marielle
    Nederland
    5 / 5

    Super klachtafhandeling!!
    Nadat onze bestelling was afgeleverd bleek een hoek verbogen. We hebben meteen gereclameerd en foto's meegestuurd. Er was niets te repareren en nu krijgen we een nieuwe! Niet moeilijk gedaan maar ons op ons woord geloven, wat een vertrouwen! Dank jullie wel!

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in januari 2023
    Charlotte
    Nederland
    5 / 5

    Super service en product
    Werkaandemuur heeft er alles aan gedaan om het schilderij op de gewenste datum bij ons te bezorgen en dat is gelukt. Denken mee en bezorglocatie kon twee dagen van te voren nog gewijzigd worden zodat we zeker wisten dat het schilderij in ontvangst genomen kon worden en aan de wand hing tijdens onze housewarming. Wij zijn super blij met het schilderij en de service van werkaandemuur.nl. Zeker een aanrader.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juni 2019
    DJ Moedt
    Nederland
    5 / 5

    Prachtige kwaliteit.
    Ik had al eerder een canvas gekocht bij werkaandemuur en dat was erg goed bevallen. Zo ook deze keer, keurig verpakt kwamen de twee schilderijen aan. En ze zijn weer prachtig. Omdat er al een ophanglipje aan zit kon ik ze makkelijk ophangen en nu hangen ze te pronken aan de muur.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2020
    Jessica van Hoof
    Nederland
    5 / 5

    Super service en mooi canvas!
    Voor mijn man zijn verjaardag een canvas besteld. Kreeg na bestelling een mail dat de productie wat vertraagd kon zijn. Dit betekende dat het kado niet op tijd in huis zou zijn. Hierover mailcontact gehad en het kado werd op zijn verjaardag geleverd. Dat is nou eens hele goede service! En niet onbelangrijk: het canvas is erg mooi, nog mooier als verwacht. Kortom: super service en mooi canvas! Zeer zeker voor herhaling vatbaar om hier te bestellen.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in oktober 2020
    joke voortman
    Nederland
    5 / 5

    Super snelle service, komen hun afspraken na. We zijn er heel blij mee. Joke Rijssen

    Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in maart 2021
    Jacqueline Buurman
    Nederland
    5 / 5

    (Translated by Google) Log in, take an extensive look, save everything that qualifies, and use the app to take photos of your own wall and chosen painting. Nice and friendly texts, help if you need it. My painting was delivered well packaged. Nice that I could specify my own size. Huge selection!! (Original) Inloggen, uitgebreid kijken, alles opslaan wat in aanmerking komt, en de app om foto's te maken van je eigen muur en gekozen schilderij. Leuk en vriendelijke teksten, hulp als je dan wenst. Mijn schilderij werd goed ingepakt bezorgd. Leuk dat ik mijn eigen maat kon opgeven. Enorm veel keus!!

    Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in september 2023
    Martijn
    Nederland
    5 / 5

    Super goed advies, elke keer snelle reacties en uiteindelijk heel erg goed met ons meegedacht! Het werk hang nu, en pakt exact uit zoals van te voren bedacht! Super kwalitatief drukwerk! Thnx!

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in februari 2019
    Jan en Diny
    Nederland
    5 / 5

    Goede adviezen, vriendelijke en deskundige medewerksters,
    Regelmatig telefonisch overleg heeft er toe geleid dat we goede adviezen hebben gekregen. Het eindproduct is excellent! Wij zijn zeer tevreden. Dank je wel aan alle medewerk(st)ers. Vanwege onze verhuizing is onze inrichting nog niet volledig en zullen we later nog een afbeelding uploaden.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juni 2022
    Corrie
    Nederland
    4.5 / 5

    Goed gevoel bij website en uitvoering is oke
    Volgens de website ruime keuze voor werk aan de muur. Helaas was de winkel niet open voor meer persoonlijke invulling van de vragen etc. Uitvoering bestelling was oké. Verder goed gevoel en klantvriendelijke benadering.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2015
    Thea
    Nederland
    5 / 5

    Super!
    Telefonisch goede vakkundige informatie en antwoorden op onze vragen. Snelle levertijd, goede Verpakking.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in januari 2022
    Marco
    Nederland
    4.5 / 5

    Geweldig goed geregeld allemaal.??
    Contact van begin tot eind perfect en alles goed verlopen.Kwaliteit is mooi en goed.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2019
    Niels
    Nederland
    4 / 5

    Fraaie canvasfoto's, snel geleverd, makkelijk op te hangen
    Fijn om uit een ruime keuze aan foto's te kunnen kiezen om elke ruimte in huis een eigen unieke en persoonlijke sfeer te kunnen geven. Kwaliteit van de canvas is goed en ze worden zorgvuldig geleverd. Kom zeker nog is terug voor een nieuwe bestelling.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in december 2021

Plus- en minpunten

  • Haarscherpe afdrukken
  • Modern zwevend effect met blind ophangsysteem
  • Toplaag van acrylglas
  • Spiegelt met direct (kunst)licht

Kies voor luxe met acrylglas

Werken worden gedrukt op hoogwaardig fotopapier en achter acrylglas (plexiglas) geplaatst. Dit geeft een mooie dieptewerking en versterkt de kleuren en details van de kunst.

Het werk wordt verstevigd met een aluminium paneel aan de achterzijde. Dit zorgt voor een super stevig eindproduct. Het zwevende ophangsysteem maakt het af! Een foto of schilderij op plexiglas ademt luxe uit.

Meer weten?

Meer over Acrylglas en de andere materialen vind je op:

Bekijk meer..

Koop dit landschapskunstwerk water lily van Meleah Fotografie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en ArtFrame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Materiaal
Wat is dit?
Opties
Eigen maat…
309,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden