Facebook pixel
wereld van Draken

wereld van Draken van Ria van Werven

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

  • wereld van Draken van Ria van Werven thumbnail
  • Canvas thumbnail
  • Canvas alternatief thumbnail
  • Canvas alternatief thumbnail
  • Canvas video thumbnail
Werkcode: 163867

wereld van Draken van Ria van Werven

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
gratis verzending!
wereld van Draken van Ria van Werven

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

Fabeldieren, voorgesteld als gevleugelde, vuurspuwende slangen, of als geschubde dieren met een kam, twee of vier klauwen, een spitse tong en een lange staart (gewoonlijk als bewaker van schatten, heilige plaatsen enz.)

Over Ria van Werven

Ria van Werven profielfotoNaar mijn idee moeten kunstschilders beschikken over talent, technisch kunnen, fantasie, lef en - last but not least - inspiratie om iets op het doek en, in deze tijd, op het pc-scherm te kunnen vastleggen. Ikzelf vind het schitterend penselen te gebruiken, maar ook schilderen met de muis is fantastisch!Mijn inspiratiebronnen zijn divers. De belangrijkste is, volgens mensen die mij kennen en volgens mezelf, 'de behoefte te ontsnappen aan mijn eigen nuchterheid en de idiote wereld waarin we anno nu leven'. Je kunt je, als kijker, trouwens afvragen of voorgaande voor jou zo belangrijk is: het zal er toch vooral om gaan wat het doek of de digitale kunstuiting met jou doet. Wil je er achter komen of mijn uitingen jou aanspreken, neem dan even tijd voor het bekijken van mijn site. En, mocht iets je ontroeren, boeien, aantrekken, neem dan contact met me op. Dat kan via het contactformulier, maar je mag natuurlijk ook 'gewoon' bellen. (06-449 82 802)

Alle werken