weven en tuimelen

weven en tuimelen van Wendy Grace

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

weven en tuimelen van Wendy Grace

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 535321
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
78 gratis verzending!

Omschrijving

Mijn schilderijen herinneren aan de natuurlijke en vluchtige patronen die in het landschap te vinden zijn, de natuurlijke omgeving vormt een constante bron van inspiratie voor mijn praktijk.in dit werk probeer ik de ervaring vast te leggen dat ik omringd ben door het groene kreupelhout van het bos waar het gebladerte en de takken weven en tuimelen.

Over Wendy Grace

Wendy Grace profielfotoIk ben een kunstenaar uit Melbourne die mijn passie voor de natuur deelt met mijn expressieve abstracte schilderijen. Ik werk met het medium kleur en laat me inspireren door de natuur, door de kleuren, motieven en patronen die mijn creatieve vermogens stimuleren. Schilderkunst op doek en papier Ik werk met organische contouren en creëer doorschijnende sluiers van kleur die vloeien, zich verenigen en bloeien, vormen die refereren aan de natuurlijke cyclus van groei en verandering.
Ik hou ervan om te schilderen en te creëren. Meditatieve contrasten met de spanning van gecontroleerde spontaniteit. Ik creëer graag indrukwekkende vormen en patronen, die elkaar overlappen en doorschijnende kleurvlakken manipuleren en die schommelen tussen het vertrouwde en het onbekende. Mijn doel is om met mijn werk te ontsnappen aan de echte wereld, een ruimte van contemplatie waarin de ups en downs van kleur en vorm leiden tot een dialoog met de toeschouwer. Ik creëer graag werken die gedachten en gevoelens oproepen die de geest van de kijker tot rust brengen.
Het Australische landschap is een belangrijke inspiratiebron voor mijn praktijk, die regelmatig naar kust-, plattelands- en woestijnlocaties reist. Ik verken verschillende landschappen ten noorden en ten zuiden van de evenaar, die een rijke visuele ervaring bieden: Oceanië, Zuid-Afrika, Noord-Amerika, Scandinavië en Europa - Centraal, Zuid en Noord.

Alle werken