Zeearend, roofvolgel, in boven mij in de blauwe lucht van Erwin Floor

Werkcode: 762 761 Kopieer de werkcode

Erwin Floor profielfoto Zeearend in zweefvlucht opzoek naar een prooi, boven een fjord op de Lofoten Noorwegen. Blauwe lucht.

De zeearend, ook wel de witkopzeearend genoemd, is een majestueuze vogel die in veel delen van de wereld voorkomt, waaronder de Lofoten, een eilandengroep in het noorden van Noorwegen.

Deze zeearend is gefotografeerd vanaf een oude vissersboot waarmee we de fjorden in gevaren zijn. Een unieke ervaring om een keer te doen. We zijn vertrokken vanuit Svolvaer en daarna het Trollfjord in.

De zeearend, roofvogel, is een imposante verschijning met een spanwijdte tot wel 2,5 meter en een gewicht van bijna 7 kilogram. Het is dan ook geen verrassing dat de zeearend op de Lofoten een grote aantrekkingskracht heeft op vogelliefhebbers en natuurfotografen.

De Lofoten zijn een ideaal leefgebied voor de zeearend vanwege de vele visrijke fjorden en baaien, waar de vogels hun voedsel kunnen vinden.

Dit werk wordt aangeboden door Erwin Floor

For many years I have travelled a lot and used photography to capture (colour) inspiration for my company Pure & Original.
And now, after stepping down and no longer being active within the company, I took the step to share my passion for colour, nature, and images with you.

Meer weten over Erwin Floor?

Dit werk heeft nog geen beoordelingen.
3.696 klanten geven ons een 4,7 / 5

Peter
Nederland
5 / 5

Zeer tevreden over dit bedrijf. Eerste zending raakte bij vervoerder zoek, zonder probleem is opnieuw het werk geleverd! Gekozen voor uitvoering op staal en mat. Eindresultaat overtreft verwachting. Zeker een aanrader! Ga zo door WADM!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in april 2018
Yvonne
Nederland
5 / 5

super service ,en erg meedenkend.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in oktober 2017
Ed Brienen
Nederland
4.5 / 5

In een woord echt geweldig.
De kwaliteit van de website is goed en duidelijk, je kunt je kunstwerk downloaden op je mobiel, zodat je een redelijke inschatting kunt maken. Helaas hadden wij de pech dat het kunstwerk kleine beschadiging heeft. In alle opzichten zijn wij tevreden over de wijze waarop de klacht is afgehandeld. Opmerking: bij Met wie heb je contact gehad; daar staat Annet niet bij. Met haar hebben wij contact gehad en niet met de overige collega's die vermeld staan.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in februari 2021
Rogier Rogier
Nederland
5 / 5

Mooie kwaliteit en ondanks de corona situatie snel geleverd. Heel blij mee!! Helemaal top!

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in augustus 2020
Gerald
Nederland
5 / 5

zeer professioneel, adequaat en pro-actief
op zeer korte termijn een zeer mooie bestelling geleverd middels korte en persoonlijke communicatielijnen !

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juli 2019
Trudy Paap
Nederland
4.5 / 5

Fijne persoonlijke benadering en de kwaliteit van het product is meer dan uitstekend. Onze bestelling is een genot om naar te kijken.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in maart 2019
Fred
Nederland
5 / 5

Bedrijf heeft een grote collectie en alle mogelijke maten. Met de app krijg je een goed beeld vooraf hoe het geselecteerde werk op je muur uitkomt. Zeer klantvriendelijk, dit kunnen ervaren in het vervroegen van de leverdatum en assistentie na levering.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in april 2017
Anne Mombarg
Nederland
5 / 5

(Translated by Google) As an interior designer, I like working with WerkaandeMuur, because the price/quality ratio is good, the website is clear and well-arranged, because the possibilities are endless and my experience with the employees of WerkaandeMuur is very positive. They think along, are friendly and helpful and they keep agreements. (Original) Als interieurontwerper werk ik graag met WerkaandeMuur, omdat de prijs/kwaliteitverhouding goed is, de website duidelijk en overzichtelijk is, omdat de mogelijkheden eindeloos zijn en mijn ervaring met de medewerkers van WerkaandeMuur is zeer positief. Ze denken mee, zijn vriendelijk en behulpzaam en ze komen afspraken na.

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in augustus 2023
Sander
Nederland
4.5 / 5

Snelle levering en goede kwaliteit
Het werk werd snel geleverd en was eenvoudig zelf in elkaar te zetten en op te hangen. De kwaliteit is top.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in januari 2022
Roos van Kempen
Nederland
5 / 5

Prachtig
Hele mooie schilderijen zijn er super blij mee

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juni 2019
Charles
Nederland
5 / 5

Mooie collectie, duidelijke website en het persoonlijke advies. Dank je wel Fela! Dit bedrijf scoort op alle punten een 10.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in augustus 2018
Karin
Nederland
5 / 5

Inmiddels aan het kijken voor onze 4e creatie van Werk aan de muur. Tot nu toe alleen maar goede ervaringen, zeker ook wat betreft service. De volgende aankoop zal naadloos behang zijn, kijk er nu al naar uit. Om er 1 uit te kiezen is nog het lastigst.

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in augustus 2020

Plus- en minpunten

  • Ragscherpe afdrukken
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout
  • Optioneel verkrijgbaar met baklijst
  • Geen akoestische werking
  • Niet verwisselbaar

Een klassiek en tijdloos materiaal

Kunst op canvas doet het goed aan elke wand, maar komt helemaal tot zijn recht in een klassieke inrichting. Om je canvas schilderij of foto op canvas nog meer karakter te geven kan je kiezen voor een afwerking met baklijst.

Canvas schilderijen en fotografische kunst op canvas van Werk aan de Muur worden geprint op spierwit polykatoen canvas doek van de hoogste kwaliteit. Het canvas doek wordt strak opgespannen over een houten frame van duurzaam PEFC-goedgekeurd hout.

Meer weten?

Meer over Canvas en de andere materialen vind je op:

Koop dit landschapskunstwerk Zeearend, roofvolgel, in boven mij in de blauwe lucht van Erwin Floor op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en ArtFrame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Materiaal
Wat is dit?
Opties
Eigen maat…
103,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden