zonsondergang bij de kliffen van Slieve League in Ierland

van Babetts Bildergalerie

- Werkcode: 759 674

Babetts Bildergalerie over zonsondergang bij de kliffen van Slieve League in Ierland

De kliffen van Slieve League in het westen van het Ierse graafschap Donegal aan de Atlantische Oceaan zijn met 601 m hoogte een van de belangrijkste attracties van deze streek.
zonsondergang bij de kliffen van Slieve League in Ierland vind je in de categorieën Bergen, Fotografie, Ierland, Klip, Natuur en Weer, Oceanen en zeeën, Reflectie, Slieve League, Water, Wolken, Zonsondergang en cliffs.
Babetts Bildergalerie profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Babetts Bildergalerie

Beroepsmatig van oorsprong werkzaam op het gebied van de belastingen was schilderen voor mij altijd een tegenwicht voor het stressvolle dagelijkse leven. Aanvankelijk ontwierp ik vooral met stiften op papier en in het verdere verloop met mobiles en beschilderde glazen potten. Met de geboorte van mijn tweede kind ben ik begonnen met schilderen op doek met acrylverf. Via de schilderkunst kwam ik bij de fotografie. Deze hobby was veel gemakkelijker te combineren met reizen. Ik leg met de camera vast wat ik mooi vind, maar schik ook motieven. De kijker van mijn foto's wil ik gewoon een glimlach op zijn gezicht toveren.

Alle werken van Babetts Bildergalerie


Waarom je kiest voor zonsondergang bij de kliffen van Slieve League in Ierland als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

zonsondergang bij de kliffen van Slieve League in Ierland van Babetts Bildergalerie

Koop de foto zonsondergang bij de kliffen van Slieve League in Ierland van Babetts Bildergalerie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 759 674
Kies het materiaal Meer informatie
Art Frame (Print op doek)
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
99,- Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.