zonsopkomst bij Mesa Arch, Canyonlands, Amerika

zonsopkomst bij Mesa Arch, Canyonlands, Amerika van Rietje Bulthuis

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

zonsopkomst bij Mesa Arch, Canyonlands, Amerika van Rietje Bulthuis

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 128874
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
87 gratis verzending!

Omschrijving

zonsopkomst bij Mesa Arch, Canyonlands, Utah, Amerika. Achter de boog zie je de La Sal Mountains liggen en als je goed kijkt zie je een stukje van de Colorado River. De Canyonlands in de omgeving bij Moab in Utah (USA) werden een National Park in 1964. Het park is 1349 vierkante kilometer groot.
Het park is een nog erg ongerept gebied van canyons en tafelbergen uitgesleten door de Coloradorivier, Green River en hun zijrivieren in het Coloradoplateau. Het biedt imposante uitzichten op de loop van de Coloradorivier. De rivieren verdelen het park in vier districten: the Island in the Sky (het eiland in de lucht), the Needles (de naalden), the Maze (het doolhof) en de rivieren zelf.

Over Rietje Bulthuis

Rietje Bulthuis profielfotoIk fotografeer graag natuur en landschappen. Reizen is mijn passie. Daarnaast vind ik het leuk om in Photoshop effecten toe te passen, of nieuwe ontwerpen te maken, zo ontstaat digitale kunst. Ook kunst- en cultuuruitingen in andere landen hebben mijn belangstelling. Ik heb in mijn shop veel albums aangemaakt: panoramafoto's, landschappen, dieren, mensen, bloemen, diverse landen, boeddha's en nog veel meer. Naast fotografie houd ik me bezig met beeldhouwen en voorheen ook met schilderen. Mijn andere werk is te zien op http://www.rietjebulthuis.nl Wil je een foto downloaden? Dat kan, ik bied mijn foto's aan op: http://www.istockphoto.com/nl/portfolio/rbulthuis. Hier vind je ook andere foto's die minder geschikt zijn als afbeelding aan de muur.

Alle werken