zwaaiend naar de maan van Ruud Peters

Werkcode: 187 718 Kopieer de werkcode

Ruud Peters profielfoto Gras gefotografeerd met de maan op de achtergrond

Dit werk wordt aangeboden door Ruud Peters

Ruud Peters, geboren in 1963 in 's-Hertogenbosch, is al bijna 40 jaar werkzaam in de fotografie, voornamelijk als product-, portret- en bruidsfotograaf.Sinds 15 jaar gaat zijn interesse steeds meer uit naar natuur, landschap en macrofotografie. Dit werk is de afgelopen jaren verschillende malen geëxposeerd, zoals o.a. in Galerie de Opsteker in Amsterdam en tijdens het fotofestival in Knokke-Heist. Ook is Ruud bij verschillende fotowedstrijden in de prijzen gevallen:- 'Nominee' in de categorie van 'Nature Professional' van The International Color Awards, 2006. - 1e plaats in de categorie 'Nature, Wildlife/Pets' van The International Photography Awards Competition, 2006. - Winner in de categorie 'Fine Art Pro' van The Px3 Paris Public Choice Award , 2007. - 1e plaats in de categorie 'Lines and Forms' van de internationale Argus Foto Competitie, 2007. - 1e plaats in de categorie 'Nature Professional' van de International Black & White Spider Awards, 2008. Portfolio's zijn o.a. gepubliceerd in het maandblad Grasduinen en in het Roemeense tijdschrift Photo Video Digital, alsmede los fotowerk in andere media. Ruud's doel is zoeken naar het ongewone in het gewone, met licht, invalshoek en perspectief als zijn werktuigen. Zijn onderwerpen variëren van landschap tot architectuur, van natuur tot abstract.

Meer weten over Ruud Peters?

Dit werk heeft nog geen beoordelingen.
3.684 klanten geven ons een 4,7 / 5

Kees Vermeer Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

De aangegeven levertijd van een week klopte perfect, alleen jammer dat dag van levering en tijd niet werden doorgegeven. De canvas doeken met afbeelding voldoen geheel aan onze verwachting en daar zijn we erg blij mee.

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in september 2021
Arjan Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

Ruime keuze en goede kwaliteit!
Voor een schilderij in het trappenhuis hebben we bij Werkaandemuur.nl een keuze gemaakt uit een zeer ruim aanbod. Prettige website, goede kwaliteit en de levering is goed verlopen. het schilderij hangt schitterend!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in augustus 2019
Erwin Mulder Geverifieerde koper
Nederland
4 / 5

Zoals de beschrijving een mooi en kwalitatief product

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in maart 2023
Wilco Geverifieerde koper
Nederland
4 / 5

prachtig produkt
Heel mooi ingelijst canvas

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in december 2021
M. Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

Betaalbare kunst aan de muur
Prettige website waardoor je eindelijk de Ikea schilderijen kunt vervangen door iets betaalbaars en moois. Af te drukken als poster, of op verschillende andere ondergronden op verschillende formaten. Wij zijn er erg blij mee. Wordt goed verpakt en redelijk snel verzonden. Wij komen zeker nog eens terug.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in mei 2021
dorine van de Oever Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

Wat een top service, en wat bieden ze snelle en goede oplossingen. Ook denken ze fijn en snel met je mee. Het zijn echt toppers

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in november 2022
Ingrid Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

Goede service en prachtig werk geleverd.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in oktober 2017
Jacklyn Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

Uitstekend kwaliteit en customer service
Wegens een misloop met de verpakking, een deel van onze frame was beschadigd. Dit was binnen no time op gelost. We zijn heel blij met de kwaliteit van de doek en de kleurrijkheid van de kunst

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juli 2023
Marleen Debuck (Leen) Geverifieerde koper
Nederland
4 / 5

Goede service, er was een fout en Direkt verholpen

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in maart 2023
Danny & Odette Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

Breed aanbod, bestellingen eenvoudig te plaatsen, houden je goed op de hoogte tijdens productie, correcte levering en een heel mooi product geleverd gekregen. Goede prijs kwaliteit verhouding!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in mei 2019
Karin Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

Perfect
Nadat ik mijn bestelling geplaatst had werd er spontaan contact met me opgenomen met de vraag of dit echt de bedoeling was, of ik het goed gezien had, dankzij de goede tips is het precies zo geworden als ik wilde, zo fijn dat er meegedacht werd.!!! Dik tevreden.!!!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in maart 2020
Janwillem De Kaste Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

Wat een geweldig bedrijf zo blij met jullie
2 bestellingen geplaatst de correspondentie die dan volgt van werk aan de muur naar de klant is echt uniek. Geeft een gevoel van grote betrokkenheid. Mooi man kwaliteit ten top.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in augustus 2021

Plus- en minpunten

  • Ragscherpe afdrukken
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout
  • Optioneel verkrijgbaar met baklijst
  • Geen akoestische werking
  • Niet verwisselbaar

Een klassiek en tijdloos materiaal

Kunst op canvas doet het goed aan elke wand, maar komt helemaal tot zijn recht in een klassieke inrichting. Om je canvas schilderij of foto op canvas nog meer karakter te geven kan je kiezen voor een afwerking met baklijst.

Canvas schilderijen en fotografische kunst op canvas van Werk aan de Muur worden geprint op spierwit polykatoen canvas doek van de hoogste kwaliteit. Het canvas doek wordt strak opgespannen over een houten frame van duurzaam PEFC-goedgekeurd hout.

Meer weten?

Meer over Canvas en de andere materialen vind je op:

Koop dit abstracte kunstwerk zwaaiend naar de maan van Ruud Peters op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en ArtFrame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Materiaal
Wat is dit?
Opties
Eigen maat…
135,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden