Werkcode: 230256

Earthrise glas-in-lood

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
195 gratis verzending!
Earthrise glas-in-lood van Frans Blok

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

Earthrise is de naam van een foto, die gemaakt werd op Kerstavond 1968 door astronaut Bill Anders aan boord van de Apollo 8 in een baan om de Maan. Die foto, die onze planeet Aarde laat zien als een prachtige oase boven een grijs, levenloos Maanlandschap in een enorme zwarte leegte, wordt beschouwd als een van de iconische beelden van de twintigste eeuw.

Dit virtuele glas-in-loodraam is een digitale reconstructie van de legendarische foto. Het beeld is gemaakt in Autocad, 3ds Max en Photoshop en bevat in totaal 3276 virtuele stukjes van 27 verschillende soorten glas.

Over Frans Blok

Frans Blok profielfotoMijn werk bevindt zich in het grensgebied van fotografie, schilderkunst, computervisuals en grafisch ontwerp. Met mijn bedrijf 3Develop doe ik werk in opdracht maar dezelfde technieken, vaardigheden en software zet ik ook in voor het maken van vrij werk.Ik ben van oorsprong architect en ik woon in Rotterdam, vandaar dat de architectuur en de geschiedenis van die stad een belangrijke inspiratiebron vormen. Maar ook reizen naar onder andere IJsland en Groot-Brittannië, of wandelingen in Nederland, leveren veel materiaal op. Ontdekken en verbeelden, het zien en laten zien van kwaliteit en schoonheid, daar gaat het om in mijn werk.

Alle werken