Exploderende herfstkleuren

- Werkcode: 948 652

Eddy Westdijk over Exploderende herfstkleuren

Exploderende herfstkleuren in het Speulderbos.
Het Speulderbos is een natuurgebied, centraal gelegen op de Veluwe, tussen Ermelo en Garderen. Het is een van de oudste bossen van Nederland. Het gebied is ontstaan tijdens een ijstijd, wat onder meer tot uiting komt in de morenen. Er staan veel scheve bomen in het bos, omdat die minder geschikt waren voor het bouwen van boten, werden ze gespaard. Ze worden ook wel de 'dansende bomen' genoemd.
Eddy Westdijk profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Eddy Westdijk

Ik ben Eddy Westdijk, een enthousiast fotograaf uit Ermelo. Een selectie van mijn foto's vind je hier. Ik nodig je graag uit om een kijkje te nemen in de albums. Wil je meer van mijn werk zien? Of zoek je een specifieke foto? Bezoek dan eens mijn website. Via mijn website kan je mij ook een berichtje sturen!

Alle werken van Eddy Westdijk


Waarom je kiest voor Exploderende herfstkleuren op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Exploderende herfstkleuren

Koop dit digital art werk Exploderende herfstkleuren van Eddy Westdijk als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 948 652
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
95,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden