10% Paas korting t/m 22-04 - Nog 1 dag en 14 uur geldig!

Werkcode: 372047

Rotterdam Extra Large

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

10% Paas korting t/m 22-04
Nog 1 dag en 14 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
191 172 gratis verzending!
Rotterdam Extra Large van Frans Blok

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

Hong Kong? Singapore? Shanghai? Dubai misschien? Nee, het is Rotterdam! Een metropolitaan panorama, samengesteld uit zes foto's, een tikje uitgerekt in verticale zin. Met daarop vrijwel alle iconen van de stad: van Brienenoord-, Willems- en Erasmusbrug, SS Rotterdam, Markthal, Laurenskerk, Stadhuis, Beurs WTC, De Rotterdam en de Euromast. En natuurlijk de sierlijke bocht van de Nieuwe Maas.

Over Frans Blok

Frans Blok profielfotoMijn werk bevindt zich in het grensgebied van fotografie, schilderkunst, computervisuals en grafisch ontwerp. Met mijn bedrijf 3Develop doe ik werk in opdracht maar dezelfde technieken, vaardigheden en software zet ik ook in voor het maken van vrij werk.Ik ben van oorsprong architect en ik woon in Rotterdam, vandaar dat de architectuur en de geschiedenis van die stad een belangrijke inspiratiebron vormen. Maar ook reizen naar onder andere IJsland en Groot-Brittannië, of wandelingen in Nederland, leveren veel materiaal op. Ontdekken en verbeelden, het zien en laten zien van kwaliteit en schoonheid, daar gaat het om in mijn werk.

Alle werken