Springtime Lovebugs - Voorjaarssfeer in abstract schilderij

- Werkcode: 718 079

Qeimoy over Springtime Lovebugs - Voorjaarssfeer in abstract schilderij

Dat gevoel van lentekriebels krijg je helemaal te pakken als je naar de print Springtime Lovebugs kijkt! Fris groen met een feest van kleuren die kunnen doen denken aan een zonnig boeket. Hedendaagse kunst waarmee je een visueel cadeautje in huis haalt. Zeker in deze uitdagende tijden is het fijn om even op te laden met een vrolijk beeld aan de wand.

Het originele werk is gemaakt met acrylverf op doek. Ik benader mijn schilderijen vaak intuïtief en heb geen plan vooraf wat er op het canvas moet verschijnen. Kleuren en compositie ontstaan gaandeweg, waarbij uiteraard wel het nodige technisch inzicht nodig is om tot een gebalanceerde compositie te komen of anderszins een beeld dat de aandacht vasthoudt.

Originele schilderijen verkrijgbaar via de Qeimoy website.
Qeimoy profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Qeimoy

Qeimoy is de shop van Conny Franssen. Autodidact in fotografie, tekenen, schilderen, en allerlei andere creatieve passies. Gek op abstract en het spelen met kleurpaletten. Met abstracte fotografie maakt ze elementen uit de alledaagse omringende wereld los om ze tot een nieuw beeld te vormen, waar de toeschouwer bij kan fantaseren. De werken van Qeimoy beïnvloeden je energie en emoties. Met kleur. Met vormen. Met een sfeer. Met vrolijkheid, rust, dynamiek, kracht. Met beelden recht vanuit het hart.

Kijk ook eens op de Qeimoy site voor originele schilderijen en meer!

Alle werken van Qeimoy


Waarom je kiest voor Springtime Lovebugs - Voorjaarssfeer in abstract schilderij als fotoprint

  • We zijn zeer tevreden over de kwaliteit. Het inkaderen hebben we overgelaten aan een plaatselijke handelaar omdat we een heel specifiek frame wensten.
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Dik fotopapier
  • Lijst de fotoprint zelf in

Springtime Lovebugs - Voorjaarssfeer in abstract schilderij

Koop dit schilderij Springtime Lovebugs - Voorjaarssfeer in abstract schilderij van Qeimoy als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 718 079
Kies het materiaal Meer info
Fotoprint
Kies opties Speciale wens?
Wil je er een lijst omheen?
Let op, de witrand wordt binnenin toegevoegd. De gekozen maat van de fotoprint verandert hierdoor niet. Het werk wordt dus kleiner geprint als er een witrand gekozen wordt.
75,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden