Een Werk aan de Muur shop

Aan mannen die vrouwen haten

- Werkcode: 990 433

Jan Keteleer over Aan mannen die vrouwen haten

Elke dag worden vrouwen geconfronteerd met mannen die vrouwen haten. Elke dag worden vrouwen belaagd en beschimpt door die mannen en dat moet een keer ophouden.
Als inspiratie voor dit digitale schilderij nam ik de figuur van Lisbeth Salander uit de trilogie van de Zweedse schrijver en journalist Stieg Larsson.

Ze verbeeldt een zelfverzekerde vrouw die zich niets aantrekt van regels en schoonheidsidealen. Zelfverzekerd heeft ze haar haar groen geverfd en steekt ze haar middelvinger op naar de kijker; Dit gebaar kan voor velen schokkend overkomen, maar het is een duidelijke boodschap. Met haar valt niet te sollen.

Jan Keteleer staat bekend om het etherische licht dat zijn schilderijen vaak bevatten. In het begin van zijn carrière schilderde hij vooral puur abstracte landschappen. Later in zijn carrière begon hij er meer menselijke figuren in te verwerken.
Jan Keteleer profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Jan Keteleer

WERK aan de MUUR presenteert het werk van de Belgische kunstenaar Jan Keteleer (JanKé). Oude kunst is een van zijn interesses, maar je kunt ook voorbeelden vinden van zijn werk in pop art en impressionisme.
Als je door het portfolio van Jan Keteleer bladert, vind je zowel prachtige natuurscènes, schilderachtige afbeeldingen van dieren of op pop art gebaseerde naakten.

De definitie van kunst die Jan Keteleer hanteert is: “Al de bestaande technieken zodanig beheersen dat je volledig uiting kan geven aan wat je wenst over te brengen”.

Alle werken van Jan Keteleer


Waarom je kiest voor Aan mannen die vrouwen haten op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Aan mannen die vrouwen haten

Koop dit digital art werk Aan mannen die vrouwen haten van Jan Keteleer als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 990 433
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
181 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.