Een Werk aan de Muur shop

Abstract blauw landschap, a touch of blue

- Werkcode: 999 320

Hanneke Luit over Abstract blauw landschap, a touch of blue

Landschap in licht blauw en grijs tinten. Op reis door Frankrijk in een landbouw gebied vielen mij de grote vlakken op. Daar wilde ik wat mee doen. Vanuit de rijdende auto maakte ik een aantal foto's. Thuis bewerkte ik de foto's met photoshop. Het groene gras en het geel van de geoogste graanvelden werden grijs en blauw. Daarna een filter er overheen. Resultaat een rustig abstract landschap met mooie zachte tinten. Mooi op aluminium of op staal.
Hanneke Luit profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Hanneke Luit

Voor mijn vroegere werk als dansconsulent was er vaak geen geld voor het maken van een fotoreportage. Daarom heb ik dat zelf opgepakt, fotovakschool gedaan en steeds meer plezier in het fotograferen gekregen. Vroeger wilde ik gaan schilderen als ik niet meer kon dansen, dat is dus fotograferen geworden, schilderen met licht. Natuur is mijn grootste inspiratiebron en ik wil mensen graag laten meegenieten van de mooie dingen die ik zie.

Alle werken van Hanneke Luit


Waarom je kiest voor Abstract blauw landschap, a touch of blue op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Abstract blauw landschap, a touch of blue

Koop dit digital art werk Abstract blauw landschap, a touch of blue van Hanneke Luit als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 999 320
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
131,- Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.