Een Werk aan de Muur shop

Abstract landschap in de woestijn | Sahara

- Werkcode: 959 701

Photolovers reisfotografie over Abstract landschap in de woestijn | Sahara

Een abstract landschap van zandduinen in de Sahara woestijn. Een klein detail van de grootste woestijn van Afrika. Deze foto is gemaakt tijdens onze reis door de Sahara woestijn in Mauritanië waar we met jeeps door de prachtige natuur zijn gereden. De Sahara woestijn bestaat niet alleen uit zand en zandduinen, maar ook uit rotsformaties, zout, stenen, dieren, natuur en hier en daar woestijnbewoners. Door een detail uit het landschap te fotograferen krijg je een abstract beeld. De zandduinen dansen in het landschap. Mooie vormen, texturen, patronen, schaduwen en lijnenspel in de woestijn. Door het in zwart-wit om te zetten, heb je geen afleiding van kleur en krijg je een minimalistisch beeld. De vormen en lijnen krijgen zo meer aandacht. Dit beeld past goed in een minimalistische inrichting. Het creëert rust en ontspanning. Dat is ook de kracht van de grote Sahara woestijn in Afrika. Dansende zandduinen voor aan de muur.
Photolovers reisfotografie profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Photolovers reisfotografie

Diana en Ronnie reizen graag naar gebieden waar weinig toeristen komen.

Met onze fotografie willen we de kijker meenemen in onze ontdekkingsreizen. Wij ontmoeten graag andere mensen en kunnen genieten van de schoonheid van een land. We willen verhalen vertellen en daarmee de kijker raken, nieuwsgierig maken, aan het denken zetten en inspireren.

Diana: " Door het reizen is mijn passie voor fotografie geboren."

Ronnie: "Ik reis het liefst naar landen rondom de Sahara en de Himalaya."

Alle werken van Photolovers reisfotografie


Waarom je kiest voor Abstract landschap in de woestijn | Sahara op aluminium dibond

  • Wij hebben een schilderij van aluminium dibond gekocht bij werkaandemuur. We zijn super blij met de kwaliteit en het staat perfect in ons interieur.
  • Haarscherpe afdrukken
  • Modern zwevend effect met blind ophangsysteem
  • Stevige panelen

Abstract landschap in de woestijn | Sahara

Koop de foto Abstract landschap in de woestijn | Sahara van Photolovers reisfotografie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 959 701
Kies het materiaal Meer informatie
Aluminium
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
194,- Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.