Een Werk aan de Muur shop

Afrikaanse olifant van opzij

- Werkcode: 300068

Awesome Wonder over Afrikaanse olifant van opzij

Zijaanzicht van een indrukwekkende olifantstier. Vanwege het grote aantal olifanten dat ten prooi is gevallen aan stroperij zijn er niet zoveel echt oude en grote mannetjes meer. Het is een plezier om er één te treffen - en altijd ook en beetje eng, moet ik zeggen! Deze foto is genomen in Pilanesberg National Park in Zuid-Afrika. In deze bewerking is de achtergrond egaal van kleur, en de vormen van de olifant zijn gestileerd.
Awesome Wonder profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Awesome Wonder

Awesome wonder is de naam van mijn blog. Ik heb jarenlang in zuidelijk Afrika gewoond. Wat een prachtige natuur, en boeiende cultuur! Nu ben ik weer terug in Nederland en geniet van het Nederlandse weer en de bossen rond Nijmegen. In mijn shop verkoop ik een ruime selectie aan foto's van Afrikaanse natuur, safari's en de big five, en ook prachtige Nederlandse bosgezichten.

Alle werken van Awesome Wonder


Waarom je kiest voor Afrikaanse olifant van opzij op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Afrikaanse olifant van opzij

Koop de illustratie Afrikaanse olifant van opzij van Awesome Wonder op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 300068
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
98 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.